Bună ziua tuturor.

De oarece forumul este legat de afiliere și afaceri online, vreau să vă prezint rețeaua noastră afiliată Zetaniche.

Zetaniche este o rețea de afiliere bazată pe performanțe, care a fost înființată în 2016 și care are o echipă profesionistă, cu peste 15 ani de experiență în industrie.

Zetaniche pune accentul pe utilizarea abilităților și a cunoștințelor pentru a oferi afiliaților săi șansa de a promova unele dintre cele mai populare produse din Mainstream și Adult, precum: sănătate, frumusețe, pierdere în greutate și dating, în țări care nu sunt atât de bine exploatate, dar care au potenția.

Astfel, operăm în țări precum România, Finlanda, Bulgaria, Lituania, Bosnia, Ungaria, Albania, Croația, Serbia, Slovenia, Slovacia, Letonia, Muntenegru, Cipru, Cehia, Estonia, Portugalia, Macedonia, Kazahstan, Maroc, Belarus, Grecia, Italia, Polinia, Ucraina.

Cele mai populare produse din România sunt GoSlimmer, Vein Stopper, TurboMax, cu o placă de 50% CPA pentru produsele digitale și 20-30% pentru produsele fizice.

Pentru afiliații noștri oferim pagini traduse în limba maternă a țării pentru care este destinal produsul și oferim astfel posibilitatea de a aborda mai ușor publicul potrivit.

Presupun că ești interesat de opțiunile și termenii de plată. Plățiile se efectuează lunar, cu o sumă minimă de 50 euro pentru Paxum și Payoneer și 100 euro pentru transferuri. Oferim plăți săptămânale și bi-săptămânale pentru afiliații care câștigă 1000 sau 1500 euro.

Managerii noștri de afiliere și asistență dedicată vor ajuta cu bucurie toți afiliații să își atingă obiectivele și să își maximizeze profiturile prin promovarea produselor noastre. Pentru informații suplimentare, nu ezitați să vizitați site-ul nostru, unde găsiți detaliile noastre de contact.

Misiunea Zetaniche este să construiască încredere și relații profitabile cu afiliații noștri, cu accent pe creșterea constantă pe piață, iar toți afiliații interesați sunt mai mult decât bineveniți să ni se alăture și să fie parte a misiunii noastre.