Sambata noaptea au fost niste greseli de preturi in cadrul promotiei "Noaptea alba a reducerilor" unde pe langa reducerile "corecte" au existat si niste greseli de preturi destul de mari.

Ca sa va dau cateva exemple concrete:

Thierry Mugler Set Angel (Apa de parfum 50ml + 100ml Lotiune de corp) pentru femei - 74 ron
Thierry Mugler Apa de parfum Alien 60 ml, pentru femei - 73 ron
Tom Ford Apa de toaleta Grey Vetiver, 100 ml, pentru barbati - 84 ron
Carolina Herrera Apa de toaleta 212 Men (Exclusive large package), 200 ml, pentru barbati - 88 ron
Hermes Set Terre D Hermes Parfum (Parfum 75ml + 40ml After shave balm + 12,5ml Parfum) - 91 ron
Giorgio Armani Apa de parfum Code 75 ml, pentru femei - 82 ron
Chopard Apa de parfum Wish 50 ml, pentru femei - 21 ron
Burberry Apa de toaleta Baby Touch, 100 ml - 21 ron
Versace Apa de parfum Yellow Diamond Intense 50 ml, pentru femei - 35 ron
...etc.

Desi suportul online si telefonic a confirmat initial duminica si luni in timpul zilei ca vor livra comenzile, au trimis ulterior un e-mail prin care au notificat ca au anulat comenzile in baza termenilor si conditiilor pe care le au pe site si ofera un voucher de 50 ron celor care au facut astfel de comenzi.

Eu am intrat spre dimineata cand deja majoritatea stocurilor erau epuizate .. a fost un volum urias de comenzi pentru ca la unele produse aparea "Acest produs a fost comandat de 633 ori in ultima ora").

Din ce stiu si am vazut, era vorba despre produse pe care nu le aveau in stoc si care urmau sa fie expediate abia saptamana viitoare si avand in vedere ca in unele titluri ale produselor erau cuvinte in limba maghiara probabil s-a gresit la conversia forinti/ron sau ceva de genul.

A mai inregistrat cineva comisioane la ei care s-au anulat? Se pare ca Emag ramane singurul magazin care are puterea sa isi asume astfel de greseli (intentionate sau nu .. important e ca isi asuma astfel de pierderi).