no comment!
no comment!
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Cred ca ar trebui sa intelegem ca internetul nu mai e de mult (daca a fost vreodata) al nostru, al oamenilor de rand si ca orice credem noi (in perceptia noastra) ca e privat cu siguranta nu e. E simplu, nu vrei sa-ti stie careva corespondenta privata te intorci inapoi la porumbei si aia e ca de posta sau alt serviciu tot nu poti sa bagi mana in foc si daca stam sa ne gandim putin pana si porumbelului i s-ar putea face foame pe langa vreo organizatie de gen NSA, nu?
Vorba lui Tom (parca), daca nu ai nimic de ascuns atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme, mai grav sunt cei care au de ascuns cate ceva.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Serios ca gandesti asa? Nu e normal sa iti "scormoneasca" cineva in mail (ca sa fiu pe subiect). De aia isi fac treaba in continuare, fara niciun stres, ca multi gandesc exact ca tine. Azi, maine, or sa trimita cate unu, care sa stea la usa ta, sa vada pe unde mergi si ce faci. Asta te-ar deranja?
Sa n-o iei cumva ca pe-o... nu stiu, insulta.
Banuiesc ca daca iti intra si in casa si sta cu tine, esti ok ca doar nu ai nimic de ascuns, nu?!
Pana la urma la tine in casa faci lucruri banale ... te uiti la tv, mananci, dormi, nu conspiri impotriva orandurii sau alte chestii de gen ... in concluzie banuiesc ca nu are de ce sa te deranjeze, pana la urma sa vina sa stea cu tine in casa sau macar sa vina de 2-3 ori pe zi sa "vada ce faci", la modul in care te-ai expus sunt convins ca nu te deranjeaza. [think twice]
Cred ca pana la urma, la modul in care a "evoluat" natura umana, putem fii de acord si cu un Purge
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 6th September 2013 la 19:11.
Exemplele si analogiile voastre sunt gresite. Nu comparam mere cu pere si apoi prezentam raportul ca "proof of concept".
Acceptati cat mai devreme starea de fapt si vom dormi cu totii linistiti. In momentul de fata nu te poti ascunde decat daca scrii mesaje pe pietre si le transporti in cufar.
Siguranta personala, ca si libertatea, este o iluzie - nu realizezi ca ai pierdut-o decat daca ti se spune.
suntem prea mici .... prea de la tara.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Este posibil ca exemplele si analogiile sa fie eronate, dar scopul ramane acelasi, indiferent de comparatie.
Corect, n-o sa ni se spuna, ar fi haos, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma conformez.Siguranta personala, ca si libertatea, este o iluzie - nu realizezi ca ai pierdut-o decat daca ti se spune.
Nu, n-o accept. Din punctul meu de vedere, e foarte trist ca gandesti asa.Acceptati cat mai devreme starea de fapt si vom dormi cu totii linistiti.
Este un subiect delicat si interpretabil la nivel de individ. Daca pentru tine e inacceptabil pentru mine e linsititor.
Intamplarea face sa am experienta in domeniu si despre unele lucruri sau stari de care unii sunt doar aware (sau mai trist : incearca sa le nege existenta, sau "sa se lupte cu sistemul" - what a joke ) eu sunt sigur ca exista, mai mult functioneaza al dracu de bine.
Propun sa ramana topic pe agenda de discutii de la o intanire la bere..
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)