Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Newbie

tynatwine este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd September 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit Newbie

Salutare,

Incerc si eu sa-mi prind nasul in afiliere cu profitshare. Am incercat o campanie pe facebook de test, ce-i drept nu prea inspirata - pe carti la emag, am avut 40 de click-uri, insa nicio vanzare.

Am facut acum alta campanie pe nisa de IT.

Va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste tips & tricks.

Multumesc!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.708
    Putere Rep
    30

Implicit

Eu unul nu sunt mare "afliliat", asa ca am incercat ceva ce merge la sigur: pagina + grup de nisa! Fara sa adaugi tu, sa inviti, etc. In timp da rezultate super ok, cu conditia sa urmaresti ofertele si sa le oferi "pe tava" cititorilor. La "plesenala" sau cu SERP - unde e conurenta ca la nebuni, mie nu mi-a mers! Spor si poate au altii idei mai bune!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Ai promovat direct prin Facebook link-ul afiliat?

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Hello.

1. E important sa citesti TOS-ul advertiserilor. Daca ai promovat cu link direct pe FB Ads eMAG ai incalcat TOS-ul.
    2. La 40 de click-uri nu poti sa tragi nici cea mai mica concluzie. Ca punct de referinta pentru FB Ads de la 1000 de click-uri in sus poti sa incepi sa tragi concluzii, dar depinde foarte mult si nisa.
    3. E foarte important sa incepi cu o nisa pe care o cunosti daca vrei sa ai rezultate.
    4. Rezultatele vin in timp. Testeaza, invata, testeaza din nou. Gasesti atat aici pe Seopedia foarte multe informatii despre afiliere cat si pe blogurile de specialitate, recomand blogul Profitshare si 2Performant.
    5. Succes!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Gabi Miron este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th April 2016
    Locaţie
    Avrig, Sibiu
    Vârstă
    32
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Comisioanele la cărți sunt prea mici ca să merite să faci Facebook Ads pentru ele. Eu am făcut un comision de 3 lei din clickuri care m-au costat mai bine de 10 lei, așa ca exemplu. Încearcă alte produse sau metode de lungă durată.

Eu am folosit Facebook Leads cu o campanie pe care am cheltuit vreo 0,45 lei pe lead(adresă de mail). Am reușit deja să îmi „amortizez” investiția doar prin comisioanele venite din email marketing. Avantajul este că voi putea trimite mereu mailuri acelui public.
    Ultima modificare făcută de Gabi Miron; 27th October 2016 la 20:44.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    35

Implicit

1. Ai un landing page intre FB Ads si oferta Emag care sa "incalzeasca" userii?
    2. Ai nevoie de mai multe click-uri pentru a trage concluzii: Facebook are nevoie de mai multe date sa iti optimizeze lookalike audience-ul si ai nevoie de mai multe click-uri pentru a avea statistical significance la CTR si ulterior la Conversion Rate (un target bun e 1000 de click-uri initiale, dupa cum sugera mai sus si Dragos Bunea).
    3. Pe verticala de carti e destul de greu sa obtii ROI pozitiv instant, pentru ca Average Order Value-ul pe carti e mic asa ca va trebui sa te bazezi pe long tail-ul creat de cookies pentru profit

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Newbie here:P
    De warrior în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th March 2007, 21:28
  2. Hit the newbie !!
    De Dude în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 6th January 2007, 15:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte