23rd October 2016, 13:54
1 out of 1 members found this post helpful.
Hello.
1. E important sa citesti TOS-ul advertiserilor. Daca ai promovat cu link direct pe FB Ads eMAG ai incalcat TOS-ul.
2. La 40 de click-uri nu poti sa tragi nici cea mai mica concluzie. Ca punct de referinta pentru FB Ads de la 1000 de click-uri in sus poti sa incepi sa tragi concluzii, dar depinde foarte mult si nisa.
3. E foarte important sa incepi cu o nisa pe care o cunosti daca vrei sa ai rezultate.
4. Rezultatele vin in timp. Testeaza, invata, testeaza din nou. Gasesti atat aici pe Seopedia foarte multe informatii despre afiliere cat si pe blogurile de specialitate, recomand blogul Profitshare si 2Performant.
5. Succes!
27th October 2016, 20:37
1 out of 1 members found this post helpful.
Comisioanele la cărți sunt prea mici ca să merite să faci Facebook Ads pentru ele. Eu am făcut un comision de 3 lei din clickuri care m-au costat mai bine de 10 lei, așa ca exemplu. Încearcă alte produse sau metode de lungă durată.
Eu am folosit Facebook Leads cu o campanie pe care am cheltuit vreo 0,45 lei pe lead(adresă de mail). Am reușit deja să îmi „amortizez” investiția doar prin comisioanele venite din email marketing. Avantajul este că voi putea trimite mereu mailuri acelui public.
Ultima modificare făcută de Gabi Miron; 27th October 2016 la 20:44.