Rezultate 1 la 10 din 23

Subiect: Afiliere Momondo

Afișare hibrid

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Daca tot e public subiectul as vrea sa stiu si eu de ce afiliati precum aventurescu, travelator, all4travel, promotrips etc. folosesc in continuare platforma veche iar ceilalti afiliati sunt nevoiti sa se inscrie in zanox?
    A doua problema: Mi-a luat ceva timp pana sa ma prind ca defapt prin zanox comisionarea nu e real time. Nici nu stiam ca exista un altfel de comisionare desi sunt afiliat de prin 2011. Ar mai fi si altele mai mici dar mi-ar placea sa primesc raspuns la cele 2 probleme mentionate mai sus momentan.
    Multumesc!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

momondo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd October 2016
    Locaţie
    Copenhaga
    Vârstă
    34
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Daca tot e public subiectul as vrea sa stiu si eu de ce afiliati precum aventurescu, travelator, all4travel, promotrips etc. folosesc in continuare platforma veche iar ceilalti afiliati sunt nevoiti sa se inscrie in zanox?
    A doua problema: Mi-a luat ceva timp pana sa ma prind ca defapt prin zanox comisionarea nu e real time. Nici nu stiam ca exista un altfel de comisionare desi sunt afiliat de prin 2011. Ar mai fi si altele mai mici dar mi-ar placea sa primesc raspuns la cele 2 probleme mentionate mai sus momentan.
    Multumesc!
    Cealaltă soluție necesită foarte multe resurse și nu se justifică pentru un volum mic de trafic.

Referitor la reporting - este menționat lucrul respectiv în termeni și condiții. Știm că nu e ideal și lucrăm ca să poată fi updatat ceva mai repede (momentan, zanox cauzează o întârziere suplimentară), dar nu va fi actualizat înainte de a primi datele de la parteneri. Le poți mulțumi afiliaților care au încercat să fraudeze programul pentru acest lucru...

Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
    Eu ma intreb de ce site-urile care se considera a fi mari, nu se ocupa si de partea tehnica a site-ului. Banuiesc ca acolo lucreaza ceva "personalitati" in SEO si ar trebui sa fie mai atenti, mai ales daca au trafic!
    Nu văd legătura cu subiectul topicului, dar, ca idee, un site mai mare este puțin mai complicat decât un wordpress.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere CJ.com?
    De Mihai_Is în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 12th February 2014, 21:24
  2. Nou in afiliere
    De Claudiu4 în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 20th October 2013, 21:20
  3. Afiliere internationala
    De Petre în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 15