Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Afiliere Momondo

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    42

Implicit

@Robert: exista ceva solutii de monitorizare media care parseaza rss-ul forumului. Poate cei de la momondo folosesc una dintre acele solutii. Sau poate nu...

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Am specificat si in postul anterior, personal sunt convins ca este o coincidenta nefericita
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Ciudat cum au avut timp sa isi faca un cont nou si sa raspunda in doar 3 ore aici, iar eu care am pus pe privat 5 intrebari legate de afiliere nu am primit nimic. Oare sa intreb si eu public ca poate asa se raspunde.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    ...nefericita.
    Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    ... nefericita
    Poti sa detaliezi?

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Ciudat cum au avut timp sa isi faca un cont nou si sa raspunda in doar 3 ore aici, iar eu care am pus pe privat 5 intrebari legate de afiliere nu am primit nimic. Oare sa intreb si eu public ca poate asa se raspunde.
    Daca nu reusesti la Momondo, iti recomand sa incerci la marius.dodea, explicatiile mai jos:

Citat Postat în original de marius.dodea Vezi Post
    ...cum as putea deveni afiliat Momondo....
    Citat Postat în original de Floki Vezi Post
    Momondo e afiliat la toti partenerii lui. Daca reusesti, sa ne anunti si pe noi cum sa ne afiliem la tine.
    Bineinteles, ne anunti si tu, poate altii se vor afilia la tine. Si uite-asa castigam toti!

Serios vorbind, mesajul de aici probabil e postat, din coincidenta, de agentia care face promovarea. Cel mai bine ii contactezi pe caile oficiale sau, daca te intereseaza doar pe ro, mergi direct la partenerii de care zicea Floki si catre momondo trimiti doar un mesaj de multumire pentru ca a postat aici.

momondo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd October 2016
    Locaţie
    Copenhaga
    Vârstă
    33
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu este o coincidență, totul a făcut parte dintr-o campanie la care am lucrat atent luni de zile. Serverele nu mai fac față, traficul a explodat de când există acest topic!

Iar ca să lămurim: Din câte știam, conturile pe seopedia erau aprobate manual, acesta fiind motivul pentru care m-am grăbit să creez un cont imediat ce am primit monitorizarea pe mail.

După cum am menționat anterior, suntem deschiși să colaborăm cu proiecte interesante, dar programul în forma aceasta nu este disponibil fără a avea un site de turism cunoscut sau un plan de marketing bine pus la punct pentru a crește un site nou. Lucrăm la lansarea unui program printr-o rețea de afiliere pentru România, dar nu putem oferi o estimare exactă asupra datei.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Mircea (momondo) a fost amabil sa-mi raspunda la intrebari. Totusi ramane ceva ce nu se leaga legat de intrarea intr-o retea de afiliere, aici se spune altceva, mie mi s-a raspuns altceva. Oricum, e interesant ca momondo include si afilierea in planul lor de marketing. Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd October 2016
    Locaţie
    Copenhaga
    Vârstă
    33
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut,

De scurtă vreme, am terminat integrarea cu zanox. Puteți găsi toate detaliile aici -> Momondo.ro - Affiliate Program
    Iar dacă sunteți interesați, puteți vizita și pagina de job-uri.

Mulțumesc,
    Mircea

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Daca tot e public subiectul as vrea sa stiu si eu de ce afiliati precum aventurescu, travelator, all4travel, promotrips etc. folosesc in continuare platforma veche iar ceilalti afiliati sunt nevoiti sa se inscrie in zanox?
    A doua problema: Mi-a luat ceva timp pana sa ma prind ca defapt prin zanox comisionarea nu e real time. Nici nu stiam ca exista un altfel de comisionare desi sunt afiliat de prin 2011. Ar mai fi si altele mai mici dar mi-ar placea sa primesc raspuns la cele 2 probleme mentionate mai sus momentan.
    Multumesc!

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Eu ma intreb de ce site-urile care se considera a fi mari, nu se ocupa si de partea tehnica a site-ului. Banuiesc ca acolo lucreaza ceva "personalitati" in SEO si ar trebui sa fie mai atenti, mai ales daca au trafic!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd October 2016
    Locaţie
    Copenhaga
    Vârstă
    33
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Daca tot e public subiectul as vrea sa stiu si eu de ce afiliati precum aventurescu, travelator, all4travel, promotrips etc. folosesc in continuare platforma veche iar ceilalti afiliati sunt nevoiti sa se inscrie in zanox?
    A doua problema: Mi-a luat ceva timp pana sa ma prind ca defapt prin zanox comisionarea nu e real time. Nici nu stiam ca exista un altfel de comisionare desi sunt afiliat de prin 2011. Ar mai fi si altele mai mici dar mi-ar placea sa primesc raspuns la cele 2 probleme mentionate mai sus momentan.
    Multumesc!
    Cealaltă soluție necesită foarte multe resurse și nu se justifică pentru un volum mic de trafic.

Referitor la reporting - este menționat lucrul respectiv în termeni și condiții. Știm că nu e ideal și lucrăm ca să poată fi updatat ceva mai repede (momentan, zanox cauzează o întârziere suplimentară), dar nu va fi actualizat înainte de a primi datele de la parteneri. Le poți mulțumi afiliaților care au încercat să fraudeze programul pentru acest lucru...

Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
    Eu ma intreb de ce site-urile care se considera a fi mari, nu se ocupa si de partea tehnica a site-ului. Banuiesc ca acolo lucreaza ceva "personalitati" in SEO si ar trebui sa fie mai atenti, mai ales daca au trafic!
    Nu văd legătura cu subiectul topicului, dar, ca idee, un site mai mare este puțin mai complicat decât un wordpress.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere CJ.com?
    De Mihai_Is în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 12th February 2014, 21:24
  2. Nou in afiliere
    De Claudiu4 în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 20th October 2013, 21:20
  3. Afiliere internationala
    De Petre în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 15