Salut, am afiliere la hostico iar acestia dau 20% din valoarea pe care o cheltuie clientul adus de mine. Aduc aproape zilnic oamenii acolo iar intr-un an de zile eu am facut peste 2000 de euro iar ei au facut mai multi bani, un calcul simplu.
Partea proasta este ca mie imi ia din bani de fiecare data cand ii scot urmatoarele taxe, pe care ei le platesc la stat:
2213RON x 16% = 354RON 2213RON x 5.5%= 122RON 2213RON x 10.5%= 232RON Suma neta de transferat va fi 1505 RON.
Asta pentru ca eu nu sunt angajat. Ei mi-au spus ca daca as fi angajat undeva mi-ar lua doar 24% TVA-ul, asa imi iau cam 32%. Voua vi se pare corect, asa procedeaza toate firmele de afiliere?
+ Ca trebuie sa fac declaratie ca nu muncesc + ca sa semnez contractul de fiecare data cand scot banii, asta inseamna cam mult timp ocupat. Care dintre voi mai face afiliere la hostico, si care a retras bani de la ei, ce v-au cerut? (ma refer la acte) Uneori ma gandesc ca ma pun sa fac drumurile si toate astea doar pentru a ma scarbi pe mine de a mai lua banii de la ei.

.
Răspunde cu citat
Statul asta...