5th December 2013, 15:42
1 out of 1 members found this post helpful.
MarketOnline - cum vine asta?
Eu sunt incepator in ale marketingului afliliat, dar poate imi explica si mie cineva de ce s-a intamplat chestia asta:
Comanda a fost facuta chiar de mine, de pe un calculator "clean" .. am comandat un SSD pe 22 noiembrie, mi-a ajuns acasa pe 27 noiembrie, iar acum windows-ul imi ruleaza de pe acel SSD .. chiar si ei au scris ca acea comanda a fost finalizata ..
Ca si in alte cazuri de aici, nu e vorba de suma, e vorba de principiu .. de ce au schimbat comisionul in 0 RON? Asta e bulangeala pe fata!
Si astia au taiat comisioanele de Black Friday?
5th December 2013, 16:35
Au trimis mesaj inainte de BlackFriday, partea importanta este aceasta: "Pe aceasta cale tin sa precizez ca afiliatii care nu au inregistrat nici o conversie in intre 01.01.2013-31.10.2013, nu vor fi comisionati in perioada 22.11.2013 - 02.12.2013."
5th December 2013, 19:13
Pentru cine mi-a dat negativ dar n-a avut decenta sa se semneze, pe motiv ca a fost explicat.
Am inteles ca motivul a fost explicat, dar problema e ca se aproba in loc sa se respinga.
Comsioanele se pot respinge pe varii motive, dar modifcand in zero si aproband, rata de respingere devine un indicator mincinos.
Poate e mai clar acum.
Retired