1st November 2013, 15:07
8 out of 9 members found this post helpful.
Lovelife: Alexandra nu mai lucreaza la noi de ceva timp, nu ma pot exprima in legatura cu corespondenta ei. In ceea ce priveste mesajele trimise prin interfata 2Parale, acestea capata raspuns mai mult decat rapid, fiind procesate de mine. De asemenea, pentru tine sau pentru orice coleg de forum care are nelamuriri, imi puteti scrie direct la roxana.nistor@evoMAG.ro .
Cat despre comisionul tau, modificarea este corecta. Initial, dintr-o eroare tehnica, a fost calculat comisionul la totalul comenzii, inclusiv produsul pe care l ai primit gratuit ( 64.39 lei ). La corectie, am scazut produsul gratuit si ti am oferit comisionul de 2% la valoare finala a comenzii, 628.23 lei ( fara tva, care a si fost incasata) adica 12.56 lei. Eroarea tehnica a fost inaintata colegilor de la programare si rectificata intre timp.
Imi pare rau ca ai o asemenea atitudine, mai ales cand aveai la indemana toate cifrele, comanda fiind chiar pe numele tau. Chiar si in cazul in care erai nelamurit, te asteptam cu o intrebare. Am rugamintea sa verifici informatiile de mai sus si apreciem rectificarea pozitiei fata de evoMAG. Multumesc!