Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 40

Subiect: Profitshare - feed produse sau generare automata de link-uri

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    80

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am cerut si eu la un moment dat (acum vreun an) prin email un feed de la emag pentru jingle.ro si n-am primit nici un fel de raspuns. Nu mi-am mai batut capul pentru ca am multe alte magazine care vand acelasi lucru, deci n-ar fi adus o atat de multa valoare.
    Ar fi fost interesant macar un raspuns.
    Caut cu jingle.ro.

adstart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    37
    Posturi
    160
    Putere Rep
    28

Implicit

important e ca ai alternative

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    Tot aud sintagma "proiect serios", imi poti da un exemplu?
    Un site care sa vina cu ceva nou, cu adevarat util pentru cititor... nu "reteta succesului" cu x domenii si continut agregat de la magazinul online.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Un site care sa vina cu ceva nou, cu adevarat util pentru cititor... nu "reteta succesului" cu x domenii si continut agregat de la magazinul online.
    Cum decizi u ce e util pentru cititor?
    Fapul ca un site foloseste feed-uri de produse il face un proiect neserios, iar altul care are de ex 100 de articole scrise manual, multe inspirate, il face un proiect serios sa inteleg?
    Chiar toate retele mari de afiliere din exterior, care folosesc extrem de mult feed-urile, (sunt magazine care le updateaza zilnic), nu stiu ce fac?
    Zic, mai bine ii invatam sa faca afiliere fara feed-uri, sa nu mai incurajeze proiectele neserioase.

Uite exemplul meu:
    Un site pe nisa de ex "foto ieftine", prezinta cele mai ieftine aparate foto de la magazine, astfel incat cititorul sa le gaseasca pe toate intr-un loc, fara sa fie nevoit sa navigheze prin mai multe site-uri.
    E util sau nu pentru vizitator? E SPAM sau nu?
    Cum ar trebui sa prezint caracteristicile aparatelor?
    Sa le scriu manual, odata la 2 luni cand se schimba produsele si eventual sa le inventez (sa nu fie continut duplicat ) sau sa le iau dintr-un feed?
    Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 27th October 2013 la 02:11.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ce iti mai place sa te invarti in jurul problemei... cand toti stim exact despre ce e vorba. Astea-s regulile, asta e jocul... daca nu-ti place, nu te forteaza nimeni sa faci afiliere cu Profitshare.

P.S. La cateva luni cand da google peste site-ul cu "foto ieftine" faci alt site la fel de util sau ai deja facute 10 - 12 identice in caz ca?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

daca nu-ti place, nu te forteaza nimeni sa faci afiliere cu Profitshare.
    Daca o discutie urmeaza un sens, e ceva constructiv; daca sunt raspunsuri asa "ca sa fie", e timp pierdut si nu are rost sa mai continui discutia.
    Da, stiu care sunt regulile si le accept, ca de asta lucrez cu ei!
    Dar, personal consider ca nu e nimic rau in folosirea feed-urilor, toate retele mari din afara se bazeaza pe ele, le updateaza zilnic si cred ca orice program de afiliere ar trebui sa le ofere!

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Eu personal nu sunt de acord cu acestea, poate doar cu un control strict care sa nu permita site-uri facute prin agregarea continutului magazinului online. Am vazut doar doua proiecte in .ro ce folosesc feed-urile pentru a aduce un plus de informatie, restul sunt spam site-uri.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Eu personal nu sunt de acord cu acestea, poate doar cu un control strict care sa nu permita site-uri facute prin agregarea continutului magazinului online. Am vazut doar doua proiecte in .ro ce folosesc feed-urile pentru a aduce un plus de informatie, restul sunt spam site-uri.
    Cred ca discutia este mai complexa, iar "plus valoare" nu are o explicatie foarte generalista.

Eu am:
    - un site de reduceri, este spam site? Clientii (userii) mei cauta doar produse la reducere, deci le aduc "plus valoare", alegand doar produsele la reducere.
    - un comparator de preturi, este spam site? Clientii mei cauta sa compare si sa cumpere la cel mai mic pret, deci le aduc "plus valoare" oferind posibilitatea de comparare.
    - un site de reviews, este spam site? Toata lumea spune ca NU, pentru ca adauga content. OK, adauga content, dar in cele doua cazuri de mai sus, eu creez aplicatii (soft) pentru import, comparare, update, etc. Deci creez (adaug) ceva produselor.

Si lista poate continua.

Atata timp cat site-ul meu genereaza trafic (vanzari), este un site ok. Daca google il considera spam, sa-l penalizeze, dar magazinele isi ating scopul, folosind site-ul meu de afiliere.

Un site bun, rankeaza, iar daca nu rankeaza are trafic de calitate (cumparatori). Daca nu are nici pozitii si nici trafic, inseamna oare ca nu este un site bun?

Daca am 100 de site-uri de afiliere si sunt spam site, nu rankeaza, nu au trafic, cat crezi ca le pot intretine?

Cred ca decizia de a "penaliza un spam site" nu este a magazinului, sau a retelei de afiliere, cat a clientului(cumparator). Daca el decide sa cumpere dupa un click intr-un "spam site", inseamna ca poate totusi nu este chiar un "spam site"

Asta cu "sa moara si capra vecinului" nu cred ca-si are sensul.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Asta cu "sa moara si capra vecinului" nu cred ca-si are sensul.
    D.T.T.D.N.N.

Nu-si are sensul dar, daca tine.. tine, daca nu ... nu

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Atata timp cat site-ul meu genereaza trafic (vanzari), este un site ok. Daca google il considera spam, sa-l penalizeze, dar magazinele isi ating scopul, folosind site-ul meu de afiliere.
    Nu decide X sau Y, daca un site ce contine feed-uri e util sau nu pentru vizitator.
    Magazinele isi ating scopul, iar ca argument: retele de afiliere mari din afara pun foarte mult accent pe feed-uri, probabil ca gandesc exact la fel.
    Am ramas surprins, ba chiar ma incurca, sa vad cum magazinele isi actualizeaza feed-urile aproape zilnic.

Daca am 100 de site-uri de afiliere si sunt spam site, nu rankeaza, nu au trafic, cat crezi ca le pot intretine?
    Poate e usor sa le faci, dar intr-adevar e destul de greu sa le intretii si aici intervine munca si greul!
    Multi care le blameaza, nu le fac pentru ca vor sa pastreze internetul curat sau motivele sunt altele?
    Daca oricum nu sunt utile pentru vizitatori, nu au continut, nu rankeaza, sunt penalizate, de ce atata atata impotrivire?
    Nu vad logica
    Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 27th October 2013 la 18:44.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link pe produse
    De Ionut Cosmin în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd May 2012, 20:00
  2. Script cu preluare produse din feed
    De edy12006 în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th May 2011, 17:58
  3. generare fisiere PDF
    De Bogdan Citoiu în forumul Utile
    Răspunsuri: 6