Exista deja, in catalog produse folosesti search-bar-ul.
Screen Shot 2013-09-25 at 11.44.52 PM.png
Exista deja, in catalog produse folosesti search-bar-ul.
Screen Shot 2013-09-25 at 11.44.52 PM.png
E un pic mai limitat search-ul acela, se va imbunati.
De acolo poti sa faci widget-uri in care sa apara doar anumite produse. Asta daca chiar iti doresti asa, EPC-ul e mai mare pe cel standard
Faptul ca nu sunt disponibile feed-uri cu produse e un punct slab pentru orice retea de afiliere, indiferent care ar fi aceasta.eMAG si Flanco nu permit site-uri de tip agregator de oferte/preturi.
Momentan nu este disponibila optiunea de feed de produse si nici generarea automata de link-uri.
De ex vrei sa faci un site pe o sub nisa, (ex portofele verzi) si vrei sa adaugi produse asemanatoare de la mai multe magazine, ce faci? Te apuci si le adaugi manual si apoi la 2 luni cand se schimba o iei iar de la capat?
Nu inteleg de ce nu este permisa feed-urilor; majoritatea retelelor mari de afiliere din afara ofera feed-uri, fara nici o problema!
Cred ca nu se ofera feed-uri din alt motiv, nu are rost sa il dezvolt, dar presupun ca sunt si afiliati care au acces la feed-uri.
Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 26th October 2013 la 16:54.
De obicei cu feed-urile se fac spam site-uri, mai rar cate un proiect serios.
Tot aud sintagma "proiect serios", imi poti da un exemplu? Un site de sub nisa, prezentare produse = spam?spam site-uri, mai rar cate un proiect serios.
De ce crezi ca majoritatea retelelor mari de afiliere din afara ofera feed-uri? Sau probabil ca noi avem mai multa experienta in afiliere decat ei?
@Mihai_Is ... la fel cu a spus si LensFlare, probabil motivul pentru care nu avem Feed de produse este ca se fac foarte multe spam-site-uri si eu sunt perfect de acord cu asta ...
Adica da si tu un search pe google dupa produse sau categorii de produse si vei vedea ca vei gasi o gramada de mizerii care atrag trafic din google doar avand miiiiiii de pagini cu poza produsului, descrierea, pretul si un buton mare cu Comanda (si toate astea agregate din magazin) !!! Las-o'n sange !!! Si mie mi-ar fi util un feed de la emag,flanco, etc dar decat sa vad tot mai multe JEGURI de genu ala mai bine FARA!
Stiu !!! unii cu feed-uri fac proiecte frumoase/serioase !!! stiu asta ... insa sunt foarte putini pe langa tonele de spammeri care stiu doar sa apese butonul IMPORT si sa zica ca fac afiliere !
@adstart
Pai nu o las ca nu vad logica! De unde conceptia asta ca un afiliat sa nu beneficieze de feed-uri de produse ca sunt site-uri care fac spam.Las-o'n sange !
Doar se aproba site-urile manual! E pe ideea "sa nu se circule ca sunt accidente"!
O intrebare simpla: De ce crezi ca retele mari de afiliere din afara ofera feed-uri pentru afiliati?
eh ... hai ca nu e chiar asa ... sunt sigur ca daca ai ceva proiect serios se gaseste ceva modalitate (sau se va gasi pe viitor) de a ti se oferii un feed.
din cate stiu si la ALTEX, si Serban Cristian cred ca poate confirma ... la anumiti afiliati se ofera Feed de produse dar se verifica inainte daca e proiect serios si nu e doar un agregator banal care importa produse ...
stiu "afiliati" care si-au cumparat vreo tzashpe domenii si pe fiecare au pus cate un agregator de feeduri ... toate arata FIX LA FEL doar ceva culori schimbate la header si butonul de comanda !!! ti se pare ok ?
mah ... intr-adevar retelele mari de afiliere internationale au feed by default ... e strategia lor ... de ce nu lucrezi cu ei doar atunci ? si sunt sigur ca si la ei se face mult spam pe baza de feeduri ...
Acum pe acelasi sistem te poti intreba de ce si-au pus cei de la emag link de afiliere in newsletterele lor pe care le trimit zilnic la milioane de afiliati poate iti va da de gandit asta
Mai trimit newsletter cu linkuri de afiliere, parca era vorba sa renunte la ele, nu?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)