Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Se merita sa incerc

midanius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    291
    Putere Rep
    34

Implicit Se merita sa incerc

Salut, la inceputul anului am lansat un magazin online cu vinuri, l-am promovat cum am putut , am facut degustare cu peste 100 de oameni , presa, lume buna , oameni din horeca, rezultat final , 0 profit.
    Din toate produsele pe care le am pe site, consider ca unul are potential pentru afiliere.
    Este vorba de un spumant cu aur, de 23 de carate, care arata foarte bine.
    Se merita sa incerc afilierea? un comision de 3-4 euro la sticla ar fi interesant pentru afiliati ?
    Multumesc/ sfaturile sunt bine venite

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    82

Implicit

Se cumpara prea putine bauturi via internet, mai ales spumante no name ( no offence ) fie si cu foita de aur. Costa totusi 200 lei, personal as face mai multa impresie cu un Mumm in aceeasi bani... Poate pe la cluburile cu adolescenti fitosi ar putea prinde.

Ca sa iti raspund la intrebare, nu stiu ce afiliati te ar promova si mai ales unde... ( pe ce siteuri ), 3 euro ii face daca vinde o rochita la vreo fufa ( chestie frecventa de altfel ).

adstart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    160
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am incercat nisa asta insa din testele facute de mine nu am prea avut rezultate incantatoare.

PS: "merita sa incerc?" e corect si NU "se merita sa incerc?"

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    93

Implicit

Asa arata un site care vinde: Un vin pe zi

Asa arata un site care nu vinde: Vinuri Austria

Tu vrei sa faci afiliere cu un site facut cu un template din '98. La o privire rapida am gasit deja doua PSD-uri de 10 dolari fiecare: Cheers - premium .psd for winery - ThemeForest Previewer si PSD Templates - Vineyard - premium | ThemeForest

PS: Vezi sectiunea contact a site-ului exemplu Sunt dispus sa imi promovez cantitati limitate de vin pentru care va ofer X% din pretul de crama.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

In completarea lui Nihita.

Mihai Daniel, daca nu te pricepi sa construiesti case, tu esti genul care o construieste, si cand cade acoperisul, dai vina pe vreme.

Ti-ai facut o gropa de site, si l-ai promovat asa:

Prezentul televizoarelor 3D | zoso blog

Ai chemat "lumea" la tine pe camp, si acum te intrebi de ce nu ai clienti, fara sa intelegi ca ai un magazin pe camp!

Discutia despre nisa e complet inutila.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Nu stiu ce target vizezi tu, dar asta e nisa de pasionati si ai nevoie de experitza pe masura.

Degustare cu horeca profit zero, normal, horeca nu cumapra online, cumpara la cel mai mic pret.

Degustare presa profit zero, presa vine, haleste, eventual scrie, nu cumpara.

Degustare lume buna, aici ai un target DOAR daca vinurile sunt de lume buna, nu noname cu aur care arata bine.

Gaseste-ti targetul vezi cum il marketezi, vezi in keyword tool DACA se cauta vin online, ce fel de vin se cauta, vezi cum ajungi la ei.

Si fa ceva cu situl, nici ca design nici ca gramatica nu prezinta incredere.

Pune-te in locul unui cumparator si gandeste-te la 2 aspecte:
    - cum ajunge la tine
    - de ce ar cumpara cand ajunge la tine

Pana nu gasesti raspunsul la astea doua pierzi bani.
    Retired

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    52

Implicit

Acum cativa ani fiind intr-o excursie cu un grup mai marisor prin Germania, ne-am desprins cativa si am intrat intr-un complex cormercial din Stuttgart. Doi din ei, un el si o ea care abia se cunoscusera in excursie:
    "-Wow, aici au stilouri [nume firma, mi-a trecut toata informatia pe langa urechi] doar la 299E, in Bucuresti nu gasesti sub 18 milioane". Si-au cumparat amandoi cate unul in timp ce eu ma uitam ca boul/taranul/ciobanu/padurarul la filarmonica.
    Parerea mea e ca acele doua persoane n-ar fi cumparat acelasi stilou cu fix-pix aceleasi caracteristici, design etc de la o librarie sau de pe internet nici la 30 de lei.

midanius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    291
    Putere Rep
    34

Implicit

Multumesc pentru raspunsurile sincere, Nichita site-ul vinuriaustria este foarte posibil sa-l inchid, oricum a fost facut de cineva din comunitate ( in decembrie 2012 ), pentru acest spumant intentionam sa fac un site separat, Tom, pentru constructii , site-ul l-am facut singur, nu sunt de specialitate, insa pot sa-ti ofer 500 de poze sa vezi ce lucram si cum lucram, stiu nu ma disculpa site-ul este de kko.
    Am inteles ideea de baza, nu ar prinde , va multumesc pentru opiniile sincere tuturor

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    33

Implicit

Prinde dar mai greu.
    In domeniul tau trebuie sa analizezi cati din clienti au revenit. Daca este un procent multumitor bazeaza-te pe fidelizarea acestora si noi clienti iti vor veni fara sa te strofoci prea mult. Se cumpara si online insa doar daca omul stie ce cumpara, cum tu probabil aduci marci necunoscute pentru romani nu se vor incumeta multi sa cumpere de la tine.
    La design as merge pe o forma de site de prezentare cu un modul de comert, nu cu un site de comert propriu-zis.

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de midanius Vezi Post
    Multumesc pentru raspunsurile sincere, Nichita site-ul vinuriaustria este foarte posibil sa-l inchid, oricum a fost facut de cineva din comunitate ( in decembrie 2012 ), pentru acest spumant intentionam sa fac un site separat, Tom, pentru constructii , site-ul l-am facut singur, nu sunt de specialitate, insa pot sa-ti ofer 500 de poze sa vezi ce lucram si cum lucram, stiu nu ma disculpa site-ul este de kko.
    Am inteles ideea de baza, nu ar prinde , va multumesc pentru opiniile sincere tuturor
    1. Nu mai dispera atat si fa cateva modificari la site. Daca tot ai produsele cred ca ar fi pacat sa nu incerci sa vinzi si pe online. Schimba ce ai cu tema sugerata de Nichita - http://themeforest.net/item/vineyard-premium/2470185, schimba pozele cu unele facute mai profi sau cat de cat sa arate mai bine. Si ai exemple de imagini...

2. La tine mai este si greseala de strategie. Te bazezi doar pe 1 cuvant cheie - "vinuri austria" si doar atat.

Hai sa vedem cam ce rezultate sunt pentru cateva din cuvintele pe care vrei sa optimizezi:
    Cuvânt cheie Concurență Căutări lunare globale Căutări lunare locale (România) Sumă CPC aproximativă (Căutare) - USD iun.13 mai.13 apr.13 mar.13 feb.13 ian.13 dec.12 Nov 2012 oct.12 sep.12 aug.12 iul.12
    [vinuri austria] 0,16 0 0 0,42 - - - - - - - - - - - -
    [vinuri din austria] - - - - - - - - - - - - - - - -
    [vinuri austriece] 0,2 0 0 0,27 - - - - - - - - - - - -

Deci slabe sanse doar cu astea 3.

Aici intervin alte cuvinte pe care trebuie sa le cauti si sa te pozitionezi. Aici te pot ajuta cam asa(bineinteles ca nu te jupoi; pretul depinde de ce gasesc), desi sunt foarte ocupat in perioada asta ... Uite un video - Schimba la 720p .

3. Dupa ce modifici template-ul, adaugi poze corespunzatoare, faci descrierile pe site asa cum trebuie, ai lista de cuvinte pe care trebuie sa optimizezi urmeaza partea cu promovarea off/online. De presa te poti folosi si in felul asta: CEL.ro in Presa Ziare sau ce iti mai vine in minte. Si acum te apuci sa optimizezi pentru cuvintele care crezi ca iti aduc profit. Poti incepe o campanie Adwords ca sa vezi care sunt cuvintele care aduc conversii, analizezi tot ce se intampla pe site cu Google Analytics si imbunatatesti continuu.

Cu ceva munca poti avea si profit. Acum trebuie sa ai si produse bune ca degeaba ai tu site si te promovezi daca nu aduci + valoare...
    Sfatul meu ar fi sa te reprofizezi pe mai multe soiuri de vinuri si nu doar pe cele din Austria ca de ex: vinuri romanesti, frantuzesti etc.
    În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Se merita?
    De polooradea în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 25th April 2012, 14:25
  2. Ce vreau sa incerc
    De piciu1993 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 24th February 2012, 20:02
  3. Ce metoda de promovare sa mai incerc?
    De leandrud în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th August 2009, 14:19
  4. Se merita ?
    De zrgiu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 24th September 2008, 11:25
  5. Ffa Se Merita?
    De Iskander în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd February 2006, 22:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •