lancetti, in sfarsit ai inteles. Totusi, nu mai da minusuri aiurea. Sau macar argumenteza-le...
dam papica la animale. pet shop online.
@avram nu, nu fac spam, daca ai observat nu am pus link, va multumesc pentru feedback.
Daca ajuta cu ceva moderatorii Seopedia pot sa-mi suspende definitiv contul, astfel dupa cum spui tu mai pot opri un spammer.
Ultima modificare făcută de lancetti; 12th June 2013 la 15:47. Motiv: completare
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
intra cu succes in ciclu "cum sa nu faceti managementul afilierii"...
Puteai deschide un topic cu nume, url, comisioane, produse recomandate, etc.
Asa doar te ai facut de ras.
Ok Serban, iti multumesc si tie pentru raspuns
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
A aparut si campania ta https://www.2parale.ro/campaigns/chicbags-ro
Eu am incercat in cateva randuri genti dar nu am reusit mare lucru, desi promovez intensiv ( sa nu zic exclusiv ) fashion.
O sa incerc si produsele tale.
Eu unul prefer si banere gif in loc de movie, le integrez mult mai usor, deci daca ajuta, asta e propunerea mea! Poate am sa incerc!
Asta vroiam sa scriu, ca a aparut campania Chicbags.ro
Momentan are doar 6 bannere flash.
Produsele in comparatie cu celelalte magazine sunt la preturi foarte bune are livrare gratuita, reducere 20 ron la oricare produse comandate, retururi gratuite in maxim 10 zile, magazinul incarca destul de bine si procesul de comanda este relativ simplu.
Mi-ar fi de ajutor daca as putea sa primesc un feedback real pentru a ajuta acest client sa-si optimizeze campania.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)