Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Sugestii facilitati plugin pentru afiliere

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Sugestii facilitati plugin pentru afiliere

Intentionez sa investesc in realizarea unui plugin WP pentru afiliere ce ar putea fi folosit pentru produse din multiple retele de afiliere.
    Am discutat sa angajez un programator full time ce sa se ocupe doar de asta. Nu stiu cat va ajunge sa coste acest plugin, am alocat cateva mii de euro per total proiect
    Acum construiesc planul pentru plugin
    - management la nivel de magazin si feed, voi avea setari pentru fiecare magazin in parte, voi putea specifica reteaua de afiliere
    - vreau sa poata face importul de feed-uri direct de la magazin, fara sa treaca prin 2 parale si conversia in link de afiliere sa se faca intern, astfel incat in momentul in care magazinul se retrage din 2parale sa nu mai apara acea problema neplacuta cu link-urile, si apoi sa poti seta sa dispara link sau sa se dea link direct catre magazin
    - posibilitatea de customizare continut (vor fi doua campuri cu descrierea produsului, cu textul din feed si cu textul pe care doresti tu sa apara)
    - se va actualiza doar pret si stoc, sau disponibilitate produs, nu se va actualiza titlu
    - marcarea in admin produsele pentru care sa creat content unic (ne gandim si la o modalitate de verificare a unicitatii, nu stim inca cum)
    - ceva filtre, un filtru de pret va fi sigur, alte filtre va fi destul de greu, deoarece trebuie introduse manual caracteristici
    - Mascarea link-urilor de afiliere printr-o pagine interna neindexabila si redirect 302 (astept sugestii la o solutie mai buna)

- Mi-ar place sa integram motorul de cautare al lui Puthre si sa ii platim o licenta

- Alte facilitati ce nu imi sunt clare inca

- Mai astept si alte sugestii

Probabil voi oferi si comunitatii o varianta cu facilitati limitate sau si posibilitatea de generarea de tot felul de widget-uri, sa vad ce voi reusi din ce mi-am propus
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    43

Implicit

Just a heads up: am avansat destul de mult cu un astfel de plugin (am un prototip functional), care sa integreze mai multe retele. Sistasem dezvoltarea, dar aveam de gand sa ma apuc din nou peste vreo 2 saptamani.

Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Atunci il asteptam si pe alt tau sa fie live

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    43

Implicit

Nu vreau sa te descurajez, iar la mine oricum mai dureaza. Plus ca e foarte probabil sa nu fii multumit sau sa consideri inferioara solutia mea. Doar voiam sa stii la ce lucrez, ca sa nu para ca am copiat nu stiu ce idee.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    62

Implicit

Pai cam astea sunt cele mai importante, linkul de redirectionare sa fie custom si neindexabil si cat mai multa customizare pentru fiecare produs in parte + filtre la cautare. Cat avem lovelife? cred ca facem 2 ani de cand tot incercam sa gasim o astfel de solutie, cred ca mai repede ajungem pe luna, decat sa gasim aceasta solutie
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    Plus ca e foarte probabil sa nu fii multumit sau sa consideri inferioara solutia mea. Doar voiam sa stii la ce lucrez, ca sa nu para ca am copiat nu stiu ce idee.
    Eu oricum fac solutia mea, vreau sa ii fac schimbari rapid cand imi tuna ceva. De asta vreau sa angajez programator, sa il am la dispozitia mea sa facem modificarile
    ca sa nu para ca am copiat nu stiu ce idee.
    Eu nu gandesc asa, ideea cred ca exista de cand a aparut a doua retea de afiliere online in lume. Cu cat fac mai multi cu atat mai bine. Si ideile mele poate sunt puse in tractica undeva, dar nu stiu eu unde.

Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Cat avem lovelife? cred ca facem 2 ani de cand tot incercam sa gasim o astfel de solutie, cred ca mai repede ajungem pe luna, decat sa gasim aceasta solutie
    Eu nu sunt programator, ca o faceam de mult, am ami dat comanda pana acum la doi programatori, dar nici unul nu a avut chef de munca.
    Asta pare mai serios, mai ales ca il angajez full time. Sa vedem cat de mult se pricepe

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    46

Implicit

@Lovelife o filtrare dupa pret ar fi de ajutor poate chiar posibilitatea de adaugare si a altor imagini de produs decat cea/cele existente in feed. sunt multe produse de calitate/branduri mari pentru care se gasesc o multime de imagini alternative online. o poza facuta de cineva care si-a cumparat o pereche de pantofi sport de ex. face mai mult decat una profi gasita in mai toate magazinele.

daca-mi mai vin idei revin cu un mesaj

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. RoTLD a introdus facilitati si reguli noi
    De c_n_m în forumul Domenii
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 11th March 2013, 18:18
  2. Plugin ascundere link-uri afiliere
    De RedHat în forumul WordPress
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 16th November 2012, 13:36
  3. Sugestii pentru set icon-uri
    De imagini în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6