1 out of 1 members found this post helpful.
Sugestii facilitati plugin pentru afiliere
Intentionez sa investesc in realizarea unui plugin WP pentru afiliere ce ar putea fi folosit pentru produse din multiple retele de afiliere.
Am discutat sa angajez un programator full time ce sa se ocupe doar de asta. Nu stiu cat va ajunge sa coste acest plugin, am alocat cateva mii de euro per total proiect
Acum construiesc planul pentru plugin
- management la nivel de magazin si feed, voi avea setari pentru fiecare magazin in parte, voi putea specifica reteaua de afiliere
- vreau sa poata face importul de feed-uri direct de la magazin, fara sa treaca prin 2 parale si conversia in link de afiliere sa se faca intern, astfel incat in momentul in care magazinul se retrage din 2parale sa nu mai apara acea problema neplacuta cu link-urile, si apoi sa poti seta sa dispara link sau sa se dea link direct catre magazin
- posibilitatea de customizare continut (vor fi doua campuri cu descrierea produsului, cu textul din feed si cu textul pe care doresti tu sa apara)
- se va actualiza doar pret si stoc, sau disponibilitate produs, nu se va actualiza titlu
- marcarea in admin produsele pentru care sa creat content unic (ne gandim si la o modalitate de verificare a unicitatii, nu stim inca cum)
- ceva filtre, un filtru de pret va fi sigur, alte filtre va fi destul de greu, deoarece trebuie introduse manual caracteristici
- Mascarea link-urilor de afiliere printr-o pagine interna neindexabila si redirect 302 (astept sugestii la o solutie mai buna)
- Mi-ar place sa integram motorul de cautare al lui Puthre si sa ii platim o licenta
- Alte facilitati ce nu imi sunt clare inca
- Mai astept si alte sugestii
Probabil voi oferi si comunitatii o varianta cu facilitati limitate sau si posibilitatea de generarea de tot felul de widget-uri, sa vad ce voi reusi din ce mi-am propus
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama