Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: RoTLD a introdus facilitati si reguli noi

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    40

Implicit RoTLD a introdus facilitati si reguli noi

Daca v-ati fi aflat printre cei care au incercat azi sa acceseze Rotld.ro ati fi vazut o pagina alba. Acum serviciile au fost reluate si avem din partea lor un comunicat care este important atat pentru reseleri cat si pentru detinatorii de domenii .ro: noutatile sunt aici

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

ce tampenie referitoare la parola, de parca ar fi vina lor ca-si pune unul parola 1234 si ii e sparta

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    51
    Posturi
    1.343
    Putere Rep
    45

Implicit

Astea sunt actualizari de 2013? Cica securizare cu parola de minim 6 caractere, pe com sunt reseleri care folosesc token ca si la banca.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce sa ceri de la ei, adica de la ROTLD? Institutie (controlata) de stat? Da, inca se mai lucreaza cu registre, hartii, etc... cand ..., (din pacate pt noi,) altii deja nu mai folosesc pixul de multa vreme, totul este online!

Iulian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    37

Implicit

si acum trebuie sa ne schimbam parolele la domenii sau?
    “Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
    Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Haide, nu mai fiti copii, lasati parola, ca aia e o chestie normala. Cel mai interesant de discutat din tot ce apare acolo este TRADE si TRANSFER desi daca domeniul e inregistrat pe viata, nu mai vad rostul transferului. Dar trade-ul (schimbare titularului), asta e chiar interesanta.. daca am inteles eu bine.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

eu inteleg ca alea se aplica reselerilor, adica pot jongla cu datele de proprietate ale domeniilor cumparate de ei

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    eu inteleg ca alea se aplica reselerilor, adica pot jongla cu datele de proprietate ale domeniilor cumparate de ei
    adica ma pot trezi ca nu mai am un domeniu pe numele meu ?

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

pai te poti trezi cu chestia asta de la orice registrer...numai ca nu se face

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu nu vad o schimbare prea mare. Cum au zis si ei, este doar o actualizare de securitate.

Dupa ce imi trimit cheia aceea pe mail si parcurg pasii ajung la acest punct, ceea ce este similar cu ce era si inainte. Tot ce s-a schimbat este acel pas cu cheia de transfer care daca nu este "activa" nu poti face transferul.

Transferul dreptului de folosință al unui domeniu .ro se face parcurgând următoarele etape:

Actualul deținător confirmă transferul dreptului de folosință al domeniului trimițând un document prin poștă (originalul) - către: ICI - Registrul Roman de Domenii .RO (ROTLD), Bd. Mareșal Averescu 8-10 Sector 1, București, 011455 România.
    Documentul trebuie sa fie semnat de reprezentantul legal al actualului deținător al domeniului și să conțină toate datele de contact ale acestuia (adresa, telefon, fax, e-mail, fotocopia actului de identitate a reprezentantului legal, fotocopie certificat de înregistrare pentru persoane juridice), vedeți modelul acordul de transfer care se adaptează după forma juridică a părților și se completează în formă electronică.
    Menționăm că pentru persoanele fizice acordul de transfer trebuie însoțit de fotocopia actului de identitate.
    Observatie: vă rugăm să țineți cont de faptul ca persoana fizică se identifică neapărat prin CNP (cod numeric personal).
    În vederea transferului dreptului de folosință al domeniului, actualul deținător obține "Cheia de Autorizare" de la RoTLD - Romanian Top Level Domain - Administrare Domenii - On-Line și o va furniza viitorului deținător.

Viitorul deținător va face o cerere de transfer online, completând cu datele sale formularul de transfer;, folosind "Cheia de Autorizare" primită de la actualul deținător al domeniului.

În urma verificării documentelor mai sus menționate, în cazul soluționării, va fi trimisă o factură proformă prin e-mail în valoare de 51,26$ + TVA (24%), către noul deținător.

După ce se primește confirmarea plății acesteia prin e-mailul specificat pe factura proformă sau fax (+40.213161084), transferul se încheie.

Nota: Punctele 2, 3 si 4 sunt similare inregistrarii unui nume de domeniu nou.

@kleampa
    Tocmai, cu cheile astea de activare niciun registrar nu mai poate face transferul fara ca tu sa-l incepi.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Canonical URL Tag- unde trebuie introdus?
    De realadultro în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 19th February 2012, 12:35
  2. Canonical URL Tag- unde trebuie introdus?
    De realadultro în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 19th February 2012, 12:35
  3. Reguli de transliteratie
    De alecs în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th September 2007, 00:33
  4. Reguli cumparare domeniu?
    De rth în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th February 2007, 11:17

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •