24th January 2013, 22:08
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Stefania Trandafir
Ai dreptate!
Asa cum am spus si eu mai sus, pentru inceput ajung 2000 de euro, iar daca investitia a dat roade, se poate merge la alt nivel.
Sunt curioasa, ce platforma mai recomanzi inafara de wordpress pentru demararea unui proiect de afiliere?
Eu am gasit in wordpress tot ce-am vrut si nici nu ma gandesc la altceva. Sunt atat de multe teme disponibile acum incat nu vad sa-l pot inlocui cu altceva mai eficient si ieftin.
Peste wordpress sunt solutiile custom, dar si wordpressul merge customizat mult daca ai cunostiinte tehnice sau un om care sa stie.
Eu ma bazez de teoria bootstrapping, adica incep ceva usor cu investitie minima dupa care dezvolt mai departe cu banii pe care-i produce proiectul. In felul asta fortez totul sa mearga spre profit, altfel stagneaza sau se inchide. Pregatesc acum un ghid pentru constructia de proiecte serioase cu pretentii de brand pe afiliere, unde o sa explic mai multe.
24th January 2013, 22:15
pai ori discutam de proiecte mari, ori de proiecte mai mici. Ca asa un PriceTapestry rezolva treaba in 30 de minute.
24th January 2013, 22:28

Postat în original de
RoManiac
pai ori discutam de proiecte mari, ori de proiecte mai mici. Ca asa un
PriceTapestry rezolva treaba in 30 de minute.

si mari si mici, probabil