Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: sfaturi in legatura cu www.perfect-tour.ro

zgabu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th May 2006
    Posturi
    99
    Putere Rep
    0

Implicit sfaturi in legatura cu www.perfect-tour.ro

Salutare,
    Am nevoie de ajutorul vostru, vizavi de www.perfect-tour.ro. Daca va faceti putin timp, sa analizati si voi site-ul, si sa imi spuneti ce ar mai putea fi facut la acest site, legat de partea de SEO.
    Multumesc anticipat!

mihhu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st March 2006
    Posturi
    35
    Putere Rep
    0

Implicit

SEO ok, design super. Felicitari! Nu am sfaturi sa-ti dau.

cojitza este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca ne uitam totusi in sursa ar fi unele chestiuni:

1. Folosesti DTD ca xhtml transitional dar nu folosesti tagurile corect - vezi BR (de aici si validarea cu peste 130 erori )
    2. In head ar fi trebuit sa incepi cu title apoi meta, link, script
    3. Dpdv SEO si semantic - nu incepi contentul cu H1 ci cu H2?!
    4. Pe anumite pagini de interior coloana dreapta este foarte mare. Ca sa ajuti vizitatorul poate ar fi bine sa urci caseta cu tag-uri

Sporuri si succese!

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    654
    Putere Rep
    36

Implicit

Ca grafician ma pot da cu parerea numai la design, foarte frumos si placut la vedere,culori calde perfecte pentru o agentie de turism Felicitari si spor la vanzari

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    39

Implicit

In mare parte nu prea am gasit mare lucru de comentat, poate doar niste "mizilicuri":

Cod:
    <style type="text/css">
    <!--
    .style4 {color: #FF3300}
    -->
    </style>
    Codul ala am observat ca l-ai pus in <body>, locul lui este ori in fiser css extern, ori in <head>
    In titlul de pe prima pagina folosesti cam multe caractere, axeaza-te pe 2-6 cuvinte cheie.
    Pe link-ul catre prima pagina ar trebui sa pui la title niste cuvinte cheie in loc de : title="Home"
    La sfarsitul paginii, in sursa observ urmatorul cod:
    Cod:
    <iframe width="150" height="150" name="gToday:normal:agenda.js" id="gToday:normal:agenda.js" src="include/calendar/ipopeng.htm" scrolling="no" frameborder="0" style="visibility: visible; z-index: 999; position: absolute; left: -9000px; top: 0px"></iframe>
    Dar pe pagina nu afiseaza nimic.

Mie mi se par putin cam obositoare culorile, cel putin in norul ala de tag-uri. Eu in general am o alergie la roz.
    Adresa aceea de e-mail nu prea e recomanda sa o lasi in acel format in footer, pt ca s-ar putea sa primesti SPAM si sa nu stii de unde este, iti recomand s-o scrii sub forma mai[a]mail.com sau s-o inlocuiesti cu o imagine.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th May 2006
    Posturi
    99
    Putere Rep
    0

Implicit

Va multumesc foarte mult pentru sfaturi. Frustrarea mea vine din faptul ca site-ul are ceva vechime, linkurile se indexeaza in mod curent, doar ca numarul de vizitatori este constant, iar PR doar 4.
    In acest caz, trebuie sa inscriu site-ul in peste cele 4000 de web directoare prezente aici in forum ? Nu stiu daca este indeajuns.

In afara de se a incepe o campanie agresiva de publicitate online, ce s-ar putea face fizic, fara costuri, pentru a "aduna" mai multi vizitatori ?

Va multumesc inca odata pt parerile voastre constructive. Orice sfat este de bun augur.

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    39

Implicit

Daca doresti sa te inscrii in directoare, eu ti-as recomanda sa te inscrii doar in cele care transfera PR.
    PR-ul creste in functie de numarul de link-uri pe care le ai spre site, conteaza mai mult pozitionarea in rezultatele google decat acest numar.
    Pentru categoria din care face parte site-ul tau, nu prea cred ca vei aveam foarte mari sanse sa maresti numarul de vizitatori, cam acelasi lucru se intampla si cu agentiile imobiliare (intra pe trafic.ro sa vezi ce trafic jalnic au).

Ca sa aduni vizitatori, cea mai simpla metoda ar fi organizarea unor concursuri si promovarea site-ului prin servicii de publicitate online.
    Ultima modificare făcută de w!ll; 4th April 2008 la 22:28. Motiv: corectare

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th May 2006
    Posturi
    99
    Putere Rep
    0

Implicit

Da will, ai dreptate. Doream insa sa stiu ce s-ar mai putea face, pana a ajunge la partea de campanii de promovare a site-ului.

Am studiat destul de mult si infoturism.ro, care nu e diferit deloc de site-ul meu, doar ca ei au x10 vizitatori/saptamana mai mult ca mine. Singura diferenta e ca ei sunt in reteaua netbridge (trafic.ro) si probabil au contracte de promovare online in reteaua lor.
    Regula e simpla, vrei sus, te promovezi.

zzzttt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd February 2007
    Locaţie
    Targu-Mures
    Vârstă
    48
    Posturi
    239
    Putere Rep
    35

Implicit

Eu am primit un mesaj nesolicitat de la site-ul tau (de la adresa newsletter at newsletter.perfect-tour.ro). De asta sa te feresti, zic eu.
    In rest e OK site-ul.

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de mihhu Vezi Post
    SEO ok, design super. Felicitari! Nu am sfaturi sa-ti dau.
    e ca habar nu ai despre ce vorbesti ?
    In alta ordine de idei...
    siteul e dificil de parcurs, "adanc" si notiune de "deep linking" cred ca iti e complet straina
    sa nu mai zic de faptul ca home pageul e foarte aglomerat..insa principala problema e structurarea lui
    daca te uiti la cel concurent, o sa vezi ce vreau sa zic...nu e de mirare ca ai sub 10% din totalul paginilor in indexul principal...si asta doar la o mica analiza
    asa ca lasa prostiile cu inscrisu in 9872982 directoare si gaseste pe cineva care se pricepe cat de cat la uzabilitatea si structurarea unui site web cu multe pagini.
    bafta
    Ultima modificare făcută de barosanu; 5th April 2008 la 00:29. Motiv: typos ...dude

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un sfat in legatura cu TOS
    De Seph în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 26th January 2008, 23:39
  2. legatura sponsorizata
    De florin_pch în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th September 2007, 09:44
  3. Spam sau SEO perfect?
    De ibis în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 4