spre binele tau ar trebui sa fie la sfarsitul lunii... nu stiu cati rabdatori o sa gasesti altfel![]()
spre binele tau ar trebui sa fie la sfarsitul lunii... nu stiu cati rabdatori o sa gasesti altfel![]()
dam papica la animale. pet shop online.
lol typo![]()
te salva oricum faptul ca ai spus acolo ca se va intampla "automat". Altfel pareai prea arogant)) S-a nimerit fain de data asta.
dam papica la animale. pet shop online.
Din 25 octombrie, pentru retragerile prin voucher Altex, nu vom mai suporta plata TVA ului. Bonusul de 10% ramane in vigoare. Daca un afiliat persoana fizica, ce nu este angajat si are comisioane acumulate in valoare de 1000 lei, ramanea cu 680 lei dupa aplicarea taxelor, din 25 oct. poate genera un voucher in valoare finala de 1100 lei cu care isi poate face cumparaturile pe altex.ro .
Am updatat newsletterul si aveti aici o selectie din ofertele Altex.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 14th October 2013 la 11:35.
Treaba fara TVA la voucher e una dintre cel mai bune realizari (Am citit si in platforma). Bravo.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Catalogul de produse nu se afiseaza, este pe prima pagina insa daca vrei sa intri in el nu se incarca, pagina este goala.
Scriu din cand in cand diverse reduceri.
am transmis la colegi
Ce delay este intre click si contorizarea acestuia? Am impresia ca o parte din click-uri nu sunt contorizate, am observat de cateva zile aceasta problema... De exemplu azi am fost nevoit sa testez cateva link-uri de afiliat, inevitabil am dat click si nu au aparut inca in statistici aceste click-uri, desi a trecut peste 1 ora.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)