E normal cand ajungi un BRAND ca Mexton sa nu fi reprezentat de orice site ... se tine cont si de calitate . Oricum daca sunt marca inregistrata ati putea ramane fara domeniile astea exact match
E normal cand ajungi un BRAND ca Mexton sa nu fi reprezentat de orice site ... se tine cont si de calitate . Oricum daca sunt marca inregistrata ati putea ramane fara domeniile astea exact match
Problema este alta, conform managerului SS, Mexton le-a impus SS sa sisteze orice colaborare cu afiliatii care au domenii cu denumiri derivate din Mexton. Asa ca, ei se conformeaza intelegerii. Probabil ca daca nu ai domeniul respectiv inchis, vei primi suspendare de la SS.
Interesanta situatia si totusi asteptata intr-un fel. Folosindu-te de un brand atat de direct nu-i chiar ok si iata ca au gasit si varianta rapida de a scapa de probleme. Nu prea iarta nimeni folosirea unui brand fara acord si asta e normal pana la urma.
2Parale nu vad ce vina are in treaba asta. Din cate stiu advertiserul poate sa impuna si sa schimbe conditii cum vrea si cand vrea, totusi in cazul asta StarShiners zic ca s-a grabit dand afara afiliati din campania lor. Alegere proasta, grabita, care le va aduce probleme in timp. Trist sa vezi asemenea atitudine la un advertiser mare ca StarShiners
Marius, sa lasam asta cu Mexton deoparte. E un nume de brand si era normal ca la un moment dat sa apara probleme. Toata lumea era constienta cred. Problema nu este asta ci cum s-a procedat.
Nu poti sa schimbi niste termeni si conditii fara sa lasi timp ca afiliatii sa se conformeze! Este inacceptabil sa suspenzi afiliatii la 1 ora dupa modificarea conditiilor. Daca sunt in tramvai, ce dracu fac?
Celelalte modificari le-ai citit? Cum ti se pare aia cu bannerele?
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
-afiliatii nu au treaba cu contractul dintre mexton si starshiners, daca nu au stiut cum sa acopere partea de promovare, nu inseamna ca afiliatii nu pot promova produsele din feedul starshiners.
-felul in care si au modificat termeni si conditii ii indeparteaza de cativa afiliati de top cu siteuri mari/f mari.
Pe mine ma ingrijoreaza mai mult asta: "nu au voie sa modifice continutul publicitar puse la dispozitia lor" sa inteleg ca nu pot modifica nici titlu/descriere la produsele din feed,nu?
2p a fost luata prin surprindere dar vor rectifica curand situatiile de gen.
Da, uitasem de partea cu modificat continut si bannere exclusive. Sunt niste tampenii si nimic mai mult. La ce-i ajuta pe ei asta nu inteleg, dar sigur vor avea de suferit dupa aceste noi reguli impuse. Nu stiu cine a avut ideile astea dar merita concediat. Ori poate vor sa-si omoare singuri campania din 2P. O fi si asta o strategie
S-au speriat de succesul pe care il poti avea cu domeniul/site-ul asta...Daca vor domeniul eu l-as vinde pe mult mai mult decat ai investit in el , nu cred ca e usor sa-l obtina altfel
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pont: mexton.com.ro liber
Si ii voi returna, nu sunt genul de persoana care sa dea tepe.
@kidu: Nu ti-au confirmat cei de la 2parale/starshiners/mexton ca nu am fost contactat niciodata despre aceasta problema?
Asa cum i-am zis si lui Kidu, nu m-a contactat nimeni despre asta inainte sa il vand (pe mailul de la contact sau in 2parale). Miercuri (parca) mi-a zis kidu ca a fost sunat luni de cineva de la starshiners cum ca mexton nu este de acord.
Am un blog personal nou.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)