Pagina 4 din 10 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 98

Subiect: Probleme afiliere StarShinerS

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

E normal cand ajungi un BRAND ca Mexton sa nu fi reprezentat de orice site ... se tine cont si de calitate . Oricum daca sunt marca inregistrata ati putea ramane fara domeniile astea exact match

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    39

Implicit

Problema este alta, conform managerului SS, Mexton le-a impus SS sa sisteze orice colaborare cu afiliatii care au domenii cu denumiri derivate din Mexton. Asa ca, ei se conformeaza intelegerii. Probabil ca daca nu ai domeniul respectiv inchis, vei primi suspendare de la SS.

RoxanaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    121
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Pei tu ce crezi ca nu le-ar conveni, reclama moca intotdeauna e buna. Ma intreb oare Apple sau Samsung de ce nu se iau de magazinele online care au programe de afiliere? La cate site-uri de afiliere care contin cuvintele apple si samsung sunt ar avea de lucru.
    nu, mai citeste odata anuntul lor

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    E normal cand ajungi un BRAND ca Mexton sa nu fi reprezentat de orice site ... se pune cont si pe calitate . Oricum daca sunt marca inregistrata ati putea ramane fara domeniile astea exact match
    vai de mine, dar ce mare brand este mexton

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    Problema este alta, conform managerului SS, Mexton le-a impus SS sa sisteze orice colaborare cu afiliatii care au domenii cu denumiri derivate din Mexton. Asa ca, ei se conformeaza intelegerii. Probabil ca daca nu ai domeniul respectiv inchis, vei primi suspendare de la SS.
    nu ar fi trebuie cineva sa aiba un contract de promovare pe tema asta?

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de RoxanaN Vezi Post
    vai de mine, dar ce mare brand este mexton
    Dupa cum vezi se cauta ... vinde bine deci NU subestima niciodata potentialul

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Interesanta situatia si totusi asteptata intr-un fel. Folosindu-te de un brand atat de direct nu-i chiar ok si iata ca au gasit si varianta rapida de a scapa de probleme. Nu prea iarta nimeni folosirea unui brand fara acord si asta e normal pana la urma.

2Parale nu vad ce vina are in treaba asta. Din cate stiu advertiserul poate sa impuna si sa schimbe conditii cum vrea si cand vrea, totusi in cazul asta StarShiners zic ca s-a grabit dand afara afiliati din campania lor. Alegere proasta, grabita, care le va aduce probleme in timp. Trist sa vezi asemenea atitudine la un advertiser mare ca StarShiners

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Marius, sa lasam asta cu Mexton deoparte. E un nume de brand si era normal ca la un moment dat sa apara probleme. Toata lumea era constienta cred. Problema nu este asta ci cum s-a procedat.

Nu poti sa schimbi niste termeni si conditii fara sa lasi timp ca afiliatii sa se conformeze! Este inacceptabil sa suspenzi afiliatii la 1 ora dupa modificarea conditiilor. Daca sunt in tramvai, ce dracu fac?

Celelalte modificari le-ai citit? Cum ti se pare aia cu bannerele?
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

-afiliatii nu au treaba cu contractul dintre mexton si starshiners, daca nu au stiut cum sa acopere partea de promovare, nu inseamna ca afiliatii nu pot promova produsele din feedul starshiners.
    -felul in care si au modificat termeni si conditii ii indeparteaza de cativa afiliati de top cu siteuri mari/f mari.

Pe mine ma ingrijoreaza mai mult asta: "nu au voie sa modifice continutul publicitar puse la dispozitia lor" sa inteleg ca nu pot modifica nici titlu/descriere la produsele din feed,nu?
    2p a fost luata prin surprindere dar vor rectifica curand situatiile de gen.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Da, uitasem de partea cu modificat continut si bannere exclusive. Sunt niste tampenii si nimic mai mult. La ce-i ajuta pe ei asta nu inteleg, dar sigur vor avea de suferit dupa aceste noi reguli impuse. Nu stiu cine a avut ideile astea dar merita concediat. Ori poate vor sa-si omoare singuri campania din 2P. O fi si asta o strategie

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

S-au speriat de succesul pe care il poti avea cu domeniul/site-ul asta...Daca vor domeniul eu l-as vinde pe mult mai mult decat ai investit in el , nu cred ca e usor sa-l obtina altfel

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Pont: mexton.com.ro liber

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de RoxanaN Vezi Post
    Inainte de vanzare Bogdan Ungureanu mi a spus ca daca mexton ia siteul va returna banii. Poate sa verifice un admin PM daca nu recunoaste...
    Si ii voi returna, nu sunt genul de persoana care sa dea tepe.

@kidu: Nu ti-au confirmat cei de la 2parale/starshiners/mexton ca nu am fost contactat niciodata despre aceasta problema?

Asa cum i-am zis si lui Kidu, nu m-a contactat nimeni despre asta inainte sa il vand (pe mailul de la contact sau in 2parale). Miercuri (parca) mi-a zis kidu ca a fost sunat luni de cineva de la starshiners cum ca mexton nu este de acord.
    Am un blog personal nou.

Pagina 4 din 10 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Amazon.com ?
    De Nichita în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 78
    Ultimul Post: 17th January 2018, 20:10
  2. program de afiliere ? sau ce?
    De cris în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 2nd January 2012, 20:30
  3. program de afiliere ? sau ce?
    De cris în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 1