Vai de capul meu, nu ati vrea sa stiti in cate zeci de siteuri trebuie sa ma apuc sa scot starshinersEram sigur ca asta vor face inca de aseara, amuzant este ca nu le rezolva deloc problema.
Vai de capul meu, nu ati vrea sa stiti in cate zeci de siteuri trebuie sa ma apuc sa scot starshinersEram sigur ca asta vor face inca de aseara, amuzant este ca nu le rezolva deloc problema.
Kidu, de cei ai fost suspendat? Pentru bannere?
Si la mine la fel, la 15:00 a venit mailul, dar abia acum l-am vazut. Ce ma fac eu acum?![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Nu promovez mexton in acest moment, de fapt, de la schimbarea termenilor si conditilor.
Am fost suspendat pentru ca asa vrea Starshiners si pentru ca 2p e de acord cu orice face Starshiners. Astept si mail de la 2p ca ma suspenda.
Eu le-am dat pe Twitter link spre thread-ul acesta cum vreo 2 ore... ma mir ca nu a intervenit nimeni de la ei pana acum.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Nu cu cu ce... si 2p e prins la mijloc, oricat de drag le ar fi de mine, nu pot sa dea afara Starshiners. De fapt si Starshiners e presat de Mexton, etc
Din pacate Dorin Boerescu primeste un mesaj de eroare cand incearca sa posteze in acest topic. Voi posta eu mesajul lui, in speranta ca problema cu contul lui se va rezolva ASAP.
Haideti sa nu ne inflamam mai mult decat e necesar.
Orice magazin din 2Parale are dreptul sa isi schimbe termenii si conditiile campaniei dupa cum doreste, cata vreme nu incalca termenii nostri.
In ce masura respectivele conditii vor atrage sau indeparta afiliati, e o alta discutie si nu ne priveste pe noi, 2Parale.
Fiecare advertiser isi stabileste politica de management al portofoliului de afiliati si asta se vede in rezultatele pe care le obtine pe termen lung.
Singurul aspect cu adevarat important in discutia de fata este perioada in care o schimbare de termeni intra in vigoare - aici greseala este a noastra (2Parale) pentru ca nu am lamurit clar cu Starshiners asta, si sunt perfect de acord ca nu aveau dreptul sa suspende afiliati imediat dupa postarea noilor conditii.
Vom discuta, rezolva si vom reveni pe acest aspect.
Multumesc,
Cred ca si eu urmam sa fiu anuntat ca zbor din campanie, dar dupa mesajul lui Dorin Boerescu am inteles de ce am primit un mesaj de atentionare doar:
"Buna, Nicolae Dragos Bunea.
Adineauri am transmis un mesaj general tuturor afiliatilor 2parale care colaboreaza cu StarShinerS.
In urma discutiilor cu producatorul Mexton, acesta ne-a cerut sa sistam orice colaborare cu afiliatii care folosesc domenii de net cu denumiri derivate din MEXTON.
Totodata, producatorul Mexton ne-a cerut sa fim singurul magazin online oficial si autorizat de catre ei, incercand astfel sa blocheze toate site-urile cu denumirile derivate Mexton. In acelasi timp, ne-a interzis sa mai permitem vanzarea de articole Mexton prin intermediul afiliatilor detinatori de domenii cu denumiri derivate Mexton. Nerespectarea acestor acorduri va duce la incetarea colaborarii dintre Mexton si StarShinerS.
In consecinta, cu parere de rau, te rugam sa inchizi site-ul xxxxxxxxxx altfel vom fi obligati sa refuzam orice comision venit prin intermediul site-ului respectiv.
Multumesc pentru intelegere,
Cristian Cora
Manager
StarShinerS"
Raspunsul meu:
"Am scos deja site-ul din 2parale, ori l-am scos in timp ce redactati acest mesaj, ori nu ati avut timp sa verificati. Totusi tin sa va atrag atentia asupra faptului ca noile reguli va vor conduce incet dar sigur la iesirea din sistemul 2parale si aici nu o spun doar in calitate de afiliat ci si de om de online. Daca la regula cu produsele marca Mexton va dau 50% dreptate, in cazul celorlalte modificari sunt absolut stupefiat si in consecinta o sa ma gandesc serios sa ies din campania dvs., sunt atatea magazine care vor sa vanda si nu are rost sa ma/ne (aici vorbesc si in numele colegilor mei) milogesc/im de un magazin atat de inflexibil. O zi buna! "
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Amuzant este ca am vazut de x ori cand s-au plans afiliati ca nu comunica cu ei starshiners, ori tocmai vad ca sunt foarte activi, fac dialog, trimit mesaje
Deci cand ii doare ceva se misca mai cu talent, daca le cerea cineva un feed sau un banner aluneca dejtu spre butonul delete.
Eu ma intreb, asa, involutar, daca siteurile astea cu mexton nu mai sunt in 2p dar fac reclama lui starshiners, o fi bine pentru ei?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)