Sant curios daca va fi finalizat..... Sau mai bine zis ... pe asta il termini @DanielBuca?
![]()
Sant curios daca va fi finalizat..... Sau mai bine zis ... pe asta il termini @DanielBuca?
![]()
Din punctul meu de vedere un aspect important este optiunea de a adauga automat un unumit numar de produse pe zi. Cred ca pe partea asta trebuie sa i iacorzi putin mai multa atentie scriptului pentru a putea fi customizat in functie de dorintele fiecaruia.
Ma asteptam sa apara cineva la un moment dat cu un astfel de script
Ti-as recomanda sa aprofundezi cu API-ul. E mult superior fata de feed-uri.
Foarte interesanta ideea
Si eu am dat comanda de ceva de genul, lipsesc unele functionalitati si are ceva functionalitati in plus
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
asta este doar o prima versiune, cu siguranta vor aparea functionalitati interesante in versiunea 2
imi place ideea cu programarea de produse, poate fi legata cu integrarea twitter / facebook la care m-am gandit
blog Daniel Buca
Ca sa zic asa, arata bine pe hartie, se vede bine in screen-uri, asteptam live demo-ul![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Foarte interesanta ideea, Felicitari.
Asteptam cu nerabdare un demo.
@tetele: pai problema cu api-ul a fost ca nu am reusit sa ma conectez, nu am priceput ce user trebuie sa folosesc (cel de 2parale sau cel de 2performant); cu siguranta voi acorda o mai mare atentie API-ului in versiunea 2 a aplicatiei
@paulpadurariu + @impelo : este "pe vine" si demo-ul, vazand atat de multi oameni interesati vreau sa aranjez un pic interfata si sa fiu atent la ce pun pe demo
desi pe demo va fi v 1.0, primul release oficial va fi v 1.1 ce va contine un mic rewrite al codului (pentru OOP si full template engine pe front end).
ca performanta sta foarte bine pe front end si bine pe partea de admin/procesare feed
in v1.2 sau v1.3 ma gandesc sa includ suport pentru sphinx
blog Daniel Buca
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)