Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 37 din 37

Subiect: 2parale si datele publice ale utilizatorilor

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Cineva de aici a spus ca primeste de-o saptamana nu de ieri .
    That's weird, tinand cont ca vulnerabiliatea a fost descoperita in noaptea de duminica spre luni (acum 3 zile), cand au fost luate si listele respective de catre tine si cealalta persoana. Dar na, o fi time travelling SPAM Sigur e de la lista cu userii nostri, intr-adevar

Adresa mea de mail e tudor.sandu la 2parale. Punct ro.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    That's weird, tinand cont ca vulnerabiliatea a fost descoperita in noaptea de duminica spre luni (acum 3 zile), cand au fost luate si listele respective de catre tine si cealalta persoana. Dar na, o fi time travelling SPAM Sigur e de la lista cu userii nostri, intr-adevar

Adresa mea de mail e tudor.sandu la 2parale. Punct ro.
    Degeaba vrei sa ma scoti vinovat pe mine. Nu sunt raspunzator de nimic in afara faptului ca am accesat API-ul in noaptea aia

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Degeaba vrei sa ma scoti vinovat pe mine. Nu sunt raspunzator de nimic in afara faptului ca am accesat API-ul in nopatea aia
    Ti-am mai spus ca nu te acuz de nimic. Mi se pare insa ciudat ca tu faci acuzatii nefondate la randul tau, considerand 2Parale vinovat pentru ce mailuri nesolicitate primesti tu.

Am primit mailul tau si am observat (asa cum credeam) ca adresa respectiva de mail nu este in niciun fel personalizata pentru 2Parale. Daca ma insel, atunci te rog da-mi un reply la mailul precedent in care imi spui (in scris, sa ramana) ca nu o folosesti in alta parte decat in contul 2Parale.

Daca nu ma insel, hai sa terminam cu acuzatiile de amorul artei, pentru ca daca ar fi fost folosita lista "scapata" duminica seara, atunci ar fi primit si alti membri 2Parale mailuri (inclusiv noi, pe niste conturi de test cu adrese de mail dedicate). Or, din cate vad, chestia asta nu s-a intamplat.

In alta ordine de idei, desi nu intra sub incidenta obligatiilor 2Parale, voi contacta ISP-ul in vederea luarii actiunilor necesare pentru cel care a trimis SPAM. Am niste amici pe acolo care abia asteapta sa curete inca o clasa de IP-uri de spammeri

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    38

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Poate ca el le-a luat si cineva i le-a furat si lui, oricum nu ai cum sa acuzi pe cineva , doar pentru ca le-a luat atunci
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    Poate ca el le-a luat si cineva i le-a furat si lui, oricum nu ai cum sa acuzi pe cineva , doar pentru ca le-a luat atunci
    Danila Prepeleac reloaded, gen. Yeah, right!

Din nou, sper ca pentru ultima data. NU acuz pe nimeni ca a vandut lista aia!

Spun doar ca stim exact cine a luat-o.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

OK, am rezolvat si problema SPAM-ului. @avram mi-a scris pe mail ca foloseste adresa din contul 2Parale si pentru alte conturi. Atata vreme cat exista membri 2Parale care nu au primit mail-ul despre care vorbea el, voi considera ca adresele respective (inclusiv a lui, a lui @-Rares- etc.) au fost procurate prin alta metoda, si NU de la 2Parale.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    80

Implicit

Atitudinea romanilor, as usual. Urlete in gura mare, iar dupa ce ii arati "actele", pai sa vezi, ca nu e chiar asa. De fapt mailul ala il folosesc de x ani si l am bagat in toate rahaturile de siteuri
    Ma rog, vulnerabilitatea e problema 2p, folosirea vulnerabilitatii in scopuri de gen ar putea avea tangente cu codul penal. Pe mine personal m-a lasat rece problema, indiferent ce fac primesc 30 de spamuri pe zi, filtrele isi fac treaba in majoritatea cazurilor, si cu asta am inchis discutia.

andyradutza este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    29th March 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    146
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu unul nu am primit mail-urile respective pe adresa cu care sunt inregistrat la 2parale.
    Bug-ul l-am obervat duminica, l-am raportat imediat si de dimineata cei de la 2performant l-au si rezolvat.
    Cred ca se exagereaza pe subiectul asta si a deviat foarte mult discutia. Din fericire problema a fost stopata inainte ca cineva sa se foloseasca de acele date.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De 2parale.ro
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 9th March 2011, 01:32
  2. Sistem nou pentru inregistrarea utilizatorilor - Invitatii
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 24th September 2010, 00:54
  3. Email newsletter cu datele destinatarului
    De attempt în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th December 2007, 21:14
  4. Datele firmei in cadrul oricarui website
    De Cristian Mezei în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 4th December 2007, 19:04
  5. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 22nd January 2007, 15:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente