tu ti ai cumpara un caine pe net sau te ai duce sa il vezi? Poate mancare ptr animale de casa.
tu ti ai cumpara un caine pe net sau te ai duce sa il vezi? Poate mancare ptr animale de casa.
Daca eu as face maine un site de animale, caini in special. Toate rasele.
As face un program de afiliere.
Nu te-ai baga?
Sunt multi care cauta sa cumpere caini de pe net
Totusi, a fost doar o idee.
Vand Advertoriale (pr 5)
Vali: trebuie sa incerci a gasi nise unde vizitatorul tinde sa incheie dealul online, unde poti evita contactul fizic sau telefonic intre vizitatorul tau si magazin. Un caine ma indoiesc ca il va comanda online fara sa vrea sa il vada inainte, atunci nu il va comanda, vine, il vede si plateste. Iar tu, afiliatul care ai dus vizita, nu primesti nimic. Sunt multe variante pe care le poti promova, doar ca este foarte greu sa inregistrezi conversiile si atunci, te orientezi spre altceva.
Chiar dupa mica "disputa cu Kidu"doream sa vin cu o idee despre o nisa noua si mi-a trecut prin fata ochilor si partea cu animale, hrana pentru animale. Am observat ca fata de anul trecut sau chiar acum 2 ani, exista mai multe magazine online pentru hrana animalelor. Ele se axeaza in general pe ce gasesti in orice petshop din orasul tau (ma refer si la animale, de la pisici la rozatoare, pesti etc, dar si la hrana).
Uite, de exemplu eu am o pisica, chiar am cautat pe net in speranta ca voi gasi ceva mai ieftin sau macar mai bun (insa acceptabil calitate/pret). Am ramas cu un gust amar, preturile sunt foarte mari si nu pot face concurenta hranei pentru animale din Carrefour, Kaufland etc. Aici includ si accesoriile pentru pisici, cu toate ca aici preturile sunt aproape egale.
Cum l-ai convinge tu pe om sa cumpere mancare pentru animale, avand in vedere ca el ia cu pana la 50% (si de calitate) din Carrefour sau Kaufland? Cautari sunt, insa pretentiile magazinelor online din nisa sunt exagerate, cel putin asa cred eu.
Salutare , un portal pentru gradinite particulare exista , cred ca sunt mai multe , eu folosesc serviciile lor ( gradinitebucuresti . ro ) , pentru asigurari cred ca ar prinde bine .
De elearning ce părere aveți? Vorbisem zilele trecute cu cineva de la o agenție din Craiova care dorea să ia legătura cu 2parale pentru un client pe nișa eLearning. Nu știu dacă le-a mai trimis mail sau nu.
Am un blog personal nou.
somnulescu: dezbatem pentru folosul nostru
midanius: banuiesc ca exista, trebuie gasita o modalitate de a comisiona inscrierile unor copii.
bogdan: analizeaza eurocor in 2p, banuiesc ca e cam aceeasi treaba, eu ma indoiesc ca exista piata in Romania. Romanii au profil psihologic de shoppaholic nu de studiat/citit.
Dar dacă ar fi un business pe .com? Sunt curios dacă ar fi afiliați care vor promova magazine de bunuri virtuale pe engleză. Cu ceva timp în urmă mă bătea gândul să fac 20-30 de template-uri pentru diferite CMS-uri, să fac un magazin pe .com pentru template-uri și să îl înscriu în 2parale/clickbank ca advertiser.
Am un blog personal nou.
Daca iti faci un magazin (pe com) sa vinzi templateuri sau orice altceva si il inscrii in clickbank nu o sa ai nici un afiliat, trebuie sa depui efort pentru a-ti aduna afiliatii, nu iti imagina ca apar afiliatii pt produsul tau de nicaieri (ca la 2p), sunt zeci de mii de produse afisate acolo , si sunt sortate dupa un gravitation score care in principiu e proportional cu nr de vanzari ale produsului respectiv produse de afiliati.
Asta inseamna cand iti inscrii produsul in clickbank, trebuie intai sa ti l promovezi tu si prietenii tai afiliati, sa ajungi la un numar decent de vanzari (min 10k$), sa obtii un grav score decent, pt ca apoi sa iesi in cautari la clickbank si sa incepi sa fii promovat si de anumiti afiliati "necunoscuti" sa le zicem asa. Daca faci doar un produs si il arunci acolo, - in special un produs atat de general cum sunt templateuri cms- nu o sa vina nici un afiliat sa ti-l promoveze (decat poate incepatorii, dar aia oricum nu sunt in stare sa iti aduca vanzari), cel mai probabil o sa apari pe pagina 50+ la cautari, unde oricum nu se uita nimeni.
Din punctul asta de vedere ai mai multe sanse la 2p fiindca sunt putini advertiseri si ai mai multa expunere.
E-learning pe com e o nisa buna. Eu am un site educational, si sunt contactat mereu de programe de e-learning private incercand sa ma convinga sa devin afiliatul lor, dar prefer sa lucrez numai cu companii mari unde pot centraliza vanzarile din diverse nise (cj.com, amazon, clickbank, etc.) Nu imi bat niciodata capul cu solutii de afiliere mici. Daca vrei afiliati, trebuie sa te inscrii in programele mari, altfel nu ai cum sa ii gasesti. Si programele mari ofera statistici extrem de detaliate afiliatilor - average cpc, conversion rate, volum de vanzari, etc.. -si un numar mare de advertiseri din care sa alega, asa ca daca vii in sistem si tu ai 0 - 0 -0 , nu o sa inceapa sa te promoveze nimeni, tu trebuie sa duci greul la inceput.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)