Rezultate 1 la 10 din 40

Subiect: Comision record 1 click = 28000 euro

Afișare hibrid

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Stiti care este ideea? Comentati strict din pozitia vecinului care are capra moarta. Incercati sa ganditi ca si producatorul, sau ma rog, comerciant sau ce o fi cel care a dat acest comision. Exact cum discutam cu Radu cand a facut 2parale, pentru ca am fost printre primii la ei: eu as da cu zambetul pe buze si 100mil pe luna la comision pentru ca ar insemna ca am vandut garantat de 1 miliard, sau mai mult. De ce sa ma deranjeze sa platesc celor care imi aduc clienti si cum adica sa le dau teapa? Luna viitoare cine imi mai aduce clienti daca pe astia i-am suparat? Nu are legatura cu nici o forma de contract, cinste sau seriozitate. Sa fi prost sa tai gaina cu oua de aur.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Stiti care este ideea? Comentati strict din pozitia vecinului care are capra moarta. Incercati sa ganditi ca si producatorul, sau ma rog, comerciant sau ce o fi cel care a dat acest comision. Exact cum discutam cu Radu cand a facut 2parale, pentru ca am fost printre primii la ei: eu as da cu zambetul pe buze si 100mil pe luna la comision pentru ca ar insemna ca am vandut garantat de 1 miliard, sau mai mult. De ce sa ma deranjeze sa platesc celor care imi aduc clienti si cum adica sa le dau teapa? Luna viitoare cine imi mai aduce clienti daca pe astia i-am suparat? Nu are legatura cu nici o forma de contract, cinste sau seriozitate. Sa fi prost sa tai gaina cu oua de aur.
    Te referi la mine? Eu vorbeam strict din perspectiva celui care cumpara. N-am nicio treaba cu cel care vinde si mi se pare foarte corecta pozitia ta aici.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Click de un euro pe .ro
    De Prometeu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 17th December 2010, 11:52
  2. Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 26th March 2010, 21:38
  3. 16% comision din vanzare | afiliere
    De Serban Cristian în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 11th April 2009, 09:56
  4. Oferta promotionala BestAd 0.02 euro /click
    De haotik în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st February 2009, 13:43
  5. Record cost pentru un click Adsense Romania !
    De tataraseni în forumul Adsense
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 21st June 2007, 17:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •