Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 40 din 40

Subiect: Comision record 1 click = 28000 euro

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

1. Sa nu se creada ca am ceva cu Kumel, avand in vedere ca la mine in blogroll se intra foarte greu si numai oameni speciali faptul ca Krumell e acolo spune totul.
    Dar asta nu ma impiedica sa tip pe aici si asa iau tot felul de avertismente

2. La ora aia nu cred ca am mai citit utilaje industriale. Legat de 2parale faptul ca nu ai zis numele dar ai zis ca o sa revii cu detalii ma gandeam la o tenta de viral in care faci lumea curioasa si pe urma vine si numele firmei.

3. Probabil a vandut o macara sau ... se mai fac tractoare la brasov...

4. Siteul in germana...... deja hai sa nu mai vorbim de bani din afiliere romanesti ca nu e vorba de romania aici , de nimic de genul asta, daca eu imi fac un blog chiar si in germana despre produsele alea pun pariu ca nu scot nici o vanzare de acest gen.

Dar o sa fie interesant sa vedem cum apar bloguri despre macarale si cum sunt fan caterpilar abia astept un blog in .ro dedicat.
    Ultima modificare făcută de haotik; 1st April 2011 la 13:28.

sergiuliano este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    499
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Frumos post pentru - Viral Marketing - cei de la economie ro - sunt buni
    GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Undeva pe net ceva mai demult am mai gasit un asemenea comision platit unui afiliat. Era vorba de Abrazias Com si platisera parca vreo 30.000 de dolari la vanzarea unui diamant.
    Astfel de comisioane sant numai rezultatul hazardului dar ele mai apar din cand in cand. Omul a fost doar norocos .
    Am mai vazut aici o intrebare ce s-a inaintat. De ce nu a fost ocolit afiliatul.
    Raspunsul este foarte simplu. Firmele serioase intotdeauna isi vor calcula serios si corect procentule acordate.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 2nd April 2011 la 20:10.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

-un site de nisa, fie el portal, blog sau catalog ofera informatii in sistem de afiliere pentru un producator de profil. Sa zicem ca produce turbine eoliene si ofera comision de 10%
    -un potential cumparator cauta pe net informatii si gaseste siteul in cauza, este directionat catre pagina producatorului prin sistemul de afiliere si completeaza formularul de contact.
    -negocierile sunt incheiate cu un contract in valoare de 280.000 e
    -afiliatul primeste comisionul sau pentru gasirea si redirectionarea clientului catre producator.
    -producatorul plateste cu placere comisionul pentru tranzactia incheiata si spera ca afiliatul va fi in stare sa ii mai livreze clienti interesati de aceste produse.

Eu nu inteleg exact care este problema si ce vi se pare ciudat. Comisionul din afiliere nu inseamna neaparat incheierea si plata produselor pe loc in online. Este un sistem de lead, doar ca ofera comision din contract si nu doar o suma fixa pentru completarea formularului de contact.

Personal am platit unui afiliat cel mai mult 180 ron prin 2parale si 390 ron prin sistem propriu. Nu am idee daca e mult sau putin, in general vanzarea medie este de 160 ron pe nisa mea

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Crede-ma, cati straini am vazut furand mai ceva ca romanii, pana si cate 1-2 dolari... Chestia cu mentalitate tipic romaneasca e depasita, asa e peste tot.

P.S. Nimeni nu a zis nimic legat de refferer si ce ai zis tu acolo. Au fost doar intrebari si curiozitati. Nu cred ca tu, daca erai in locul vanzatorului, nu incercai sa negociezi cu publisherul suma. Dar bineinteles, cum probabil tu esti printre cei mai cinstiti oameni din Romania, sunt 100% sigur ca nu ai facut niciun lucru rau de cand esti in online-ul asta.
    Din ce am citit compania este romaneasca, nu natiunea din care provenim determina cinstea sau dorinta de a insela ci educatia, modul de a gandi, etc. Omul prefera sa vand 10 utilaje si sa plateasca comisionul decat sa vand 1 singur fara sa vanda comisionul, romanii sunt la fel de cinstiti sau de "pungasi" cum sunt si restul europenilor. Eu am luat de ex o teapa de la un italian cu o functie importanta in Napoli. In Barcelona taximetristul ma tepuit la fel cum o fac si taximetristi nostri. Nu suntem nici mai sus nici mai prejos decat altii, doar ca romanii sunt langa noi si ii vedem mai bine.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Din ce am citit compania este romaneasca, nu natiunea din care provenim determina cinstea sau dorinta de a insela ci educatia, modul de a gandi, etc. Omul prefera sa vand 10 utilaje si sa plateasca comisionul decat sa vand 1 singur fara sa vanda comisionul, romanii sunt la fel de cinstiti sau de "pungasi" cum sunt si restul europenilor. Eu am luat de ex o teapa de la un italian cu o functie importanta in Napoli. In Barcelona taximetristul ma tepuit la fel cum o fac si taximetristi nostri. Nu suntem nici mai sus nici mai prejos decat altii, doar ca romanii sunt langa noi si ii vedem mai bine.
    Eu am vorbit de chestia asta, pana nu stiam despre ce este vorba exact, insa nu in ideea de a da teapa. M-am referit ca, daca stii ca vei face o achizitie imensa pe online, de ce nu ai incerca sa profiti si de comisionul de afiliat (care, sa fim seriosi, e un discount foarte sanatos la cifra respectiva). Adica ii spui omului de la care cumperi: "uite, am sa cumpar de o suma imensa de la tine, dar am urmatoarea propunere" [si aici imparti comisionul de afiliat, de exemplu]. Bineinteles ca, afland pe urma toate detaliile, aici nu se mai justifica asa ceva (intermediarul face mai mult decat o munca proporiu-zisa de afiliere). Nu cred ca e o idee atat de "romaneasca" ci mai degraba una care sa iti reduca cheltuielile. Adica, daca aveai 3 alternative de afiliati, ce era rau sa mergi sa ii intrebi: "daca cumpar prin tine, cat imi intorci din comisionul de afiliere?" Iar apoi tu sa cumperi de la cel care iti intoarce cel mai mult. Vorbim de niste parti din 28000 Euro, o suma pentru care se merita sa cauti solutii de "impartire". Si asta nu prea implica nici macar ideea de "tzeapa", in opinia mea
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Stiti care este ideea? Comentati strict din pozitia vecinului care are capra moarta. Incercati sa ganditi ca si producatorul, sau ma rog, comerciant sau ce o fi cel care a dat acest comision. Exact cum discutam cu Radu cand a facut 2parale, pentru ca am fost printre primii la ei: eu as da cu zambetul pe buze si 100mil pe luna la comision pentru ca ar insemna ca am vandut garantat de 1 miliard, sau mai mult. De ce sa ma deranjeze sa platesc celor care imi aduc clienti si cum adica sa le dau teapa? Luna viitoare cine imi mai aduce clienti daca pe astia i-am suparat? Nu are legatura cu nici o forma de contract, cinste sau seriozitate. Sa fi prost sa tai gaina cu oua de aur.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Stiti care este ideea? Comentati strict din pozitia vecinului care are capra moarta. Incercati sa ganditi ca si producatorul, sau ma rog, comerciant sau ce o fi cel care a dat acest comision. Exact cum discutam cu Radu cand a facut 2parale, pentru ca am fost printre primii la ei: eu as da cu zambetul pe buze si 100mil pe luna la comision pentru ca ar insemna ca am vandut garantat de 1 miliard, sau mai mult. De ce sa ma deranjeze sa platesc celor care imi aduc clienti si cum adica sa le dau teapa? Luna viitoare cine imi mai aduce clienti daca pe astia i-am suparat? Nu are legatura cu nici o forma de contract, cinste sau seriozitate. Sa fi prost sa tai gaina cu oua de aur.
    Te referi la mine? Eu vorbeam strict din perspectiva celui care cumpara. N-am nicio treaba cu cel care vinde si mi se pare foarte corecta pozitia ta aici.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

nu, vorbeam in general de comentariile subiectului. Atitudinea trebuie sa fie constructiva, nu de neincredere sau pizmuire.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

O paralele, un amic de al meu spunea ca el se bucura cand are de platit impozit mare la stat pentru ca asta inseamna ca el are un profit mare, cu cat impozitul este mai mare si profitul este mai mare, asa ca si cel care da comision mai mare insemna ca vinde mai mult si castiga mai mult.
    Eu din cauza unui astfel de furnizor care incerca sa imi traga teapa nu mai promovez anumiti furnizori din 2parale
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Click de un euro pe .ro
    De Prometeu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 17th December 2010, 11:52
  2. Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 26th March 2010, 21:38
  3. 16% comision din vanzare | afiliere
    De Serban Cristian în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 11th April 2009, 09:56
  4. Oferta promotionala BestAd 0.02 euro /click
    De haotik în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st February 2009, 13:43
  5. Record cost pentru un click Adsense Romania !
    De tataraseni în forumul Adsense
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 21st June 2007, 17:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •