2nd April 2011, 19:17
1 out of 1 members found this post helpful.
8th April 2011, 00:03
2 out of 2 members found this post helpful.
-un site de nisa, fie el portal, blog sau catalog ofera informatii in sistem de afiliere pentru un producator de profil. Sa zicem ca produce turbine eoliene si ofera comision de 10%
-un potential cumparator cauta pe net informatii si gaseste siteul in cauza, este directionat catre pagina producatorului prin sistemul de afiliere si completeaza formularul de contact.
-negocierile sunt incheiate cu un contract in valoare de 280.000 e
-afiliatul primeste comisionul sau pentru gasirea si redirectionarea clientului catre producator.
-producatorul plateste cu placere comisionul pentru tranzactia incheiata si spera ca afiliatul va fi in stare sa ii mai livreze clienti interesati de aceste produse.
Eu nu inteleg exact care este problema si ce vi se pare ciudat. Comisionul din afiliere nu inseamna neaparat incheierea si plata produselor pe loc in online. Este un sistem de lead, doar ca ofera comision din contract si nu doar o suma fixa pentru completarea formularului de contact.
Personal am platit unui afiliat cel mai mult 180 ron prin 2parale si 390 ron prin sistem propriu. Nu am idee daca e mult sau putin, in general vanzarea medie este de 160 ron pe nisa mea
8th April 2011, 15:03
3 out of 3 members found this post helpful.
Stiti care este ideea? Comentati strict din pozitia vecinului care are capra moarta. Incercati sa ganditi ca si producatorul, sau ma rog, comerciant sau ce o fi cel care a dat acest comision. Exact cum discutam cu Radu cand a facut 2parale, pentru ca am fost printre primii la ei: eu as da cu zambetul pe buze si 100mil pe luna la comision pentru ca ar insemna ca am vandut garantat de 1 miliard, sau mai mult. De ce sa ma deranjeze sa platesc celor care imi aduc clienti si cum adica sa le dau teapa? Luna viitoare cine imi mai aduce clienti daca pe astia i-am suparat? Nu are legatura cu nici o forma de contract, cinste sau seriozitate. Sa fi prost sa tai gaina cu oua de aur.