1 out of 5 members found this post helpful.
Din cate vad, va plangeti si eu zic ca pe bune deoarece comertul IT pe online a inceput sa scada foarte mult in comparatie cu anul trecut. Confirmatia aici wall-street.ro/special/romania-comertului-online/150792/ecommerce-it-de-la-crestere-destul-de-buna-la-scaderi-luna-de-luna.html
Treaba cu newsletter-ele de la eMAG e pentru a compensa acest lucru si pentru a-i recompensa pe cei care aduc valoare. Si asta nu e de acum, ci e de la inceputul anului trecut, daca nu ma insel. Plus ca multi fac afiliere pe Facebook (pagini cu zeci sute de mii de fani cu mii de clicuri pe zi) si poate ca aceste newsletter-e ii recompenseaza pe cei care merita si nu pe cei oportunisti. Parerea mea.
Ar trebui sa va orientati inspre alte nise pe timp de primavara-vara - travel sau fashion, de exemplu.
Referitor la plata de 79.080 Lei pe luna iulie eu zic ca e foarte tare acea suma avand in vedere ca e o vorba despre niste bani castigati primavara-vara cand nu prea merge cu IT-ul. Ramane de vazut cat s-a investit. Cel din 2parale cu acel site de reduceri a facut 10000 de euro intr-un sezon al cadourilor si intr-un an in care a fost mult mai bun decat 2013, plus ca are un publisher in spate. Poate sa zica ce vrea.