4th July 2013, 01:07
1 out of 1 members found this post helpful.
Baieti, se urmaresc foarte serios toate reactiile care apar cu privire la Profitshare 2.0. Afiliere fara afiliati nu se poate, asadar centralizam si analizam fiecare opinie in parte.
Asa cum si pana acum pentru fiecare nemultumire/felicitare/idee s-a raspuns concret cand s-a solicitat, asa se va face si de acum inainte.
Nu este OK directia pe care merg anumite idei enuntate pe aici, multe sunt departe de realitate, departe de ce imi doresc - elementul meu principal urmarit este performanta pentru fiecare afiliat si consider (cu tarie) ca platforma, asa cum ea este in beta, are elementele care sa va ofere conditii pentru asa ceva, inclusiv prin calitatea advertiserilor din Profitshare.
In cazul in care va pot ajuta, va stau la dispozitie pe email, cred ca sunt destul de usor de contactat - daca chiar doriti raspunsuri de la mine.

Postat în original de
Tom
Claudiu este angajat eMAg, Kidu este manager, e o diferenta de responsabilitati. Claudiu a specificat clar, da raspunsuri pentru ca vrea, nu pentru ca e obligat. Pentru restul, exista suport.
Sunt dator cu o precizare: sunt de la bun inceput angajat Conversion Marketing, pe departamentul Profitshare; eMAG este advertiser in Profitshare.
Ultima modificare făcută de Claudiu Farcas; 4th July 2013 la 01:15.
4th July 2013, 10:10
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Claudiu Farcas
eMAG este advertiser in Profitshare.
Nu vreau sa fiu carcotas, dar eMag este si afiliat in campania sa, nu doar advertiser. Asta e marea problema a afiliatilor, acum trebuie sa concuram cu super-afiliatul eMag care are un avantaj major. Mai lipseste sa bage pe paginile cu produse un banner sau link-uri Profitshare...
Ultima modificare făcută de LensFlare; 4th July 2013 la 10:16.
4th July 2013, 11:28
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Claudiu Farcas
Baieti, se urmaresc foarte serios toate reactiile care apar cu privire la Profitshare 2.0. Afiliere fara afiliati nu se poate, asadar centralizam si analizam fiecare opinie in parte.
Asa cum si pana acum pentru fiecare nemultumire/felicitare/idee s-a raspuns concret cand s-a solicitat, asa se va face si de acum inainte.
Nu este OK directia pe care merg anumite idei enuntate pe aici, multe sunt departe de realitate, departe de ce imi doresc - elementul meu principal urmarit este performanta pentru fiecare afiliat si consider (cu tarie) ca platforma, asa cum ea este in beta, are elementele care sa va ofere conditii pentru asa ceva, inclusiv prin calitatea advertiserilor din Profitshare.
In cazul in care va pot ajuta, va stau la dispozitie pe email, cred ca sunt destul de usor de contactat - daca chiar doriti raspunsuri de la mine.
Sunt dator cu o precizare: sunt de la bun inceput angajat Conversion Marketing, pe departamentul Profitshare; eMAG este advertiser in Profitshare.
O gramada de bullshit. Parca de fiecare data dai copy/paste aceluiasi text. Stii ce? Ne-am saturat de aceeasi poezie. Parca esti "demnitar"; se pun intrebari, iar tu raspunzi (cu toate ca nu esti platit sa faci asta) cat de cel mai cel este PS2 si ce conversii smechere vor avea afiliatii. Nu aduci nimic nou, doar bagi mai mult dracii in noi cu postarile tale robotizate. Parca lucrezi la suport.
4th July 2013, 14:30
2 out of 2 members found this post helpful.
Ce poate fi mai frumos decat sa te sune de la Profitshare - Conversion Marketing ca sa-ti spuna ca plata comisioanelor tale este in curs de efectuare...?
Bonus!!! Se confirma ceea ce-am spus eu cu vreo 10 - 14 zile in urma pe aici: Castigi Comisioane de la Flanco.ro si pentru Rezervarile in Magazin