Pagina 187 din 414 PrimulPrimul ... 87137177185186187188189197237287 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.861 la 1.870 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

@tibi78 - Nu voi intra intr-o disputa cu tine pe tema eMAG sau Profitshare, din ce am citit se pare ca avem viziuni diferite si e bine, dar nu cred ca ideile tale si solutiile prezentate sunt de viitor.
    Si eu am destule nemultumiri legate de Profitshare, dar le adun undeva, le pun cap la cap si le trimit lor. Cred ca in momentul de fata este cel mai bun lucru pe care il putem face cu totii, iar daca situatia nu se schimba cu timpul, personal voi cantari lucrurile si voi alege pe ce drum merg mai departe si acelasi lucru il recomand tuturor.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    26

Implicit

Așa este. O seară bună tuturor!

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    37

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Baieti, se urmaresc foarte serios toate reactiile care apar cu privire la Profitshare 2.0. Afiliere fara afiliati nu se poate, asadar centralizam si analizam fiecare opinie in parte.
    Asa cum si pana acum pentru fiecare nemultumire/felicitare/idee s-a raspuns concret cand s-a solicitat, asa se va face si de acum inainte.

Nu este OK directia pe care merg anumite idei enuntate pe aici, multe sunt departe de realitate, departe de ce imi doresc - elementul meu principal urmarit este performanta pentru fiecare afiliat si consider (cu tarie) ca platforma, asa cum ea este in beta, are elementele care sa va ofere conditii pentru asa ceva, inclusiv prin calitatea advertiserilor din Profitshare.
    In cazul in care va pot ajuta, va stau la dispozitie pe email, cred ca sunt destul de usor de contactat - daca chiar doriti raspunsuri de la mine.

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Claudiu este angajat eMAg, Kidu este manager, e o diferenta de responsabilitati. Claudiu a specificat clar, da raspunsuri pentru ca vrea, nu pentru ca e obligat. Pentru restul, exista suport.
    Sunt dator cu o precizare: sunt de la bun inceput angajat Conversion Marketing, pe departamentul Profitshare; eMAG este advertiser in Profitshare.
    Ultima modificare făcută de Claudiu Farcas; 4th July 2013 la 01:15.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    eMAG este advertiser in Profitshare.
    Nu vreau sa fiu carcotas, dar eMag este si afiliat in campania sa, nu doar advertiser. Asta e marea problema a afiliatilor, acum trebuie sa concuram cu super-afiliatul eMag care are un avantaj major. Mai lipseste sa bage pe paginile cu produse un banner sau link-uri Profitshare...
    Ultima modificare făcută de LensFlare; 4th July 2013 la 10:16.

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    43
    Posturi
    624
    Putere Rep
    34

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    Baieti, se urmaresc foarte serios toate reactiile care apar cu privire la Profitshare 2.0. Afiliere fara afiliati nu se poate, asadar centralizam si analizam fiecare opinie in parte.
    Asa cum si pana acum pentru fiecare nemultumire/felicitare/idee s-a raspuns concret cand s-a solicitat, asa se va face si de acum inainte.

Nu este OK directia pe care merg anumite idei enuntate pe aici, multe sunt departe de realitate, departe de ce imi doresc - elementul meu principal urmarit este performanta pentru fiecare afiliat si consider (cu tarie) ca platforma, asa cum ea este in beta, are elementele care sa va ofere conditii pentru asa ceva, inclusiv prin calitatea advertiserilor din Profitshare.
    In cazul in care va pot ajuta, va stau la dispozitie pe email, cred ca sunt destul de usor de contactat - daca chiar doriti raspunsuri de la mine.

Sunt dator cu o precizare: sunt de la bun inceput angajat Conversion Marketing, pe departamentul Profitshare; eMAG este advertiser in Profitshare.
    O gramada de bullshit. Parca de fiecare data dai copy/paste aceluiasi text. Stii ce? Ne-am saturat de aceeasi poezie. Parca esti "demnitar"; se pun intrebari, iar tu raspunzi (cu toate ca nu esti platit sa faci asta) cat de cel mai cel este PS2 si ce conversii smechere vor avea afiliatii. Nu aduci nimic nou, doar bagi mai mult dracii in noi cu postarile tale robotizate. Parca lucrezi la suport.

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    26

Implicit

Băi da ce v-ați aprins
    Așa am fost eu ieri... Las' că trece...

Asta-i tare de tot: "Mai lipseste sa bage pe paginile cu produse un banner sau link-uri Profitshare..."

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Ce poate fi mai frumos decat sa te sune de la Profitshare - Conversion Marketing ca sa-ti spuna ca plata comisioanelor tale este in curs de efectuare...?

Bonus!!! Se confirma ceea ce-am spus eu cu vreo 10 - 14 zile in urma pe aici: Castigi Comisioane de la Flanco.ro si pentru Rezervarile in Magazin

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    30

Implicit

Mai frumos de atat ar fi sa ne raspunda si la intrebarile si nemultumirile noastre

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de irealx Vezi Post
    Mai frumos de atat ar fi sa ne raspunda si la intrebarile si nemultumirile noastre
    Ai incercat pe mail sau pe blog? Mie mereu mi-au raspuns la mailuri, pe forum ce-i drept niciodata.
    Retired

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    Ce poate fi mai frumos decat sa te sune de la Profitshare - Conversion Marketing ca sa-ti spuna ca plata comisioanelor tale este in curs de efectuare...?
    La telefon?

7.3.1. In fiecare luna, pe data de 22, in Contul Afiliatului care a atins Pragul minim de retragere in valoare de 100 (o suta) de lei, fara TVA, se inregistreaza Castigul platibil. Profitshare va face plata Castigului Platibil Afiliatilor care au activat optiunea de efectuare automata a platilor, in contul bancar al Afiliatului indicat de catre acesta din urma in Contract. In cazul in care Afiliatul nu comunica catre Profitshare eventualele modificari ale contului sau bancar, Profitshare este exonerat de orice raspundere cu privire la efectuarea platii, orice plata efectuata in contul bancar inregistrat in Contract fiind considerata valabila.

7.3.2. Afiliatul care a dezactivat temporar efectuarea automata a platilor si care ulterior opteaza pentru reluarea lor, va putea incasa Castigul platibil incepand cu urmatoarea data de 22 a lunii conform prezentului capitol.
    Asta imi place , automat ....fara tertipuri. Asa fac si aia de la CJ
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19