Rezultate 1 la 10 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Afișare hibrid

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Claudiu, spuneai ca nu esti reprezentant ps pe forum deci se poate discuta ca de la afiliat la afiliati. Ce parere ai despre mascareala asta?
    Se plang afiliatii ca le scad castigurile, ca le dispar bani din cont, ca angajatii din showroom-uri anuleaza comenzi valide si fac altele sa primeasca ei nu stiu ce comisioane. Sunt doar paranoici de la caldura de afara sau cineva isi bate joc de ei?

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    @Claudiu, spuneai ca nu esti reprezentant ps pe forum deci se poate discuta ca de la afiliat la afiliati. Ce parere ai despre mascareala asta?
    Se plang afiliatii ca le scad castigurile, ca le dispar bani din cont, ca angajatii din showroom-uri anuleaza comenzi valide si fac altele sa primeasca ei nu stiu ce comisioane. Sunt doar paranoici de la caldura de afara sau cineva isi bate joc de ei?
    Orice parere am va fi interpretata ca parerea retelei, de aceea evit sa intru in anumite discutii. Eu am inteles ca afilait ca banii din cont dispar doar atunci cand sunt retururi de produse.
    Avantajul ca se acorda comisionul rapid si se plateste rapid in eMAG Profitshare este un dezavantaj pe partea de castig curent. Avand in vedere acest feedback, analizam o solutie.

Situatia cu showroom-ul s-a prezentat cu un raspuns aici. Si cei de la eMAG sunt foarte seriosi cand vine vorba de astfel de chestiuni, se dau peste cap multe rapoarte daca se intampla acest lucru.

WWW este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    Orice parere am va fi interpretata ca parerea retelei, de aceea evit sa intru in anumite discutii.
    Ok, atunci de ce nu vorbesti cu cei de pe acolo si sa pui aici un raspuns oficial din partea retelei? Peste tot numai lipsa de transparenta, raspunsuri evazive, etc.

https://twitter.com/BlogulluiCartus/...85491374731264 - asta fara raspuns

link afiliat -> modal newsletter -> suprascriere cookie in newsletter - asta fara raspuns

Practic, nu inteleg ce faci tu pentru afiliati in afara de cateva idei de imbunatatire pentru rapoarte si alte maruntisuri. Vezi la Serban, tu ar trebui sa faci legatura intre afiliati si sistem.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 16 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 16 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19