@LensFlare, problema este una de principiu.
Nu faci afaceri cu cineva care ti-a aratat degetul din mijloc al manii...
Cu atat mai mult cu cat exista alternativa!
Versiune printabilă
@LensFlare, problema este una de principiu.
Nu faci afaceri cu cineva care ti-a aratat degetul din mijloc al manii...
Cu atat mai mult cu cat exista alternativa!
@irealx, nu contest acest fapt, advertiserii profita de aceasta situatie si amana platile catre 2Parale pana se judeca iar 2Parale paseaza problema in bratele afiliatilor. Cei de la Profitshare gestioneaza aceasta problema corect, adica platesc afiliatilor ce e de platit urmand ca banii sa-i recupereze de la advertiser, banuiesc ca implica si o dobanda aceasta asteptare. In concluzie reteaua nu prea pierde, e ca si cum ar avea banii intr-un cont cu dobanda foarte buna.
Ce rost are sa lucrezi cu parteneri neseriosi ? profisthare baga in retea toti advertiserii plecati din 2p pe usa din dos, urmeaza Fup.
La cate probleme exista in PS , dispar si apar comisioane , ar fi culmea sa nu spuna ca suporta com. neplatite de advertiseri
Faptul ca advertiserii dau teapa la 2Parale poate sa insemne cu totul altceva, ganditi un pic "outside the box". :)
Oricum eu ma refeream ca poti incerca sa-i promovezi daca ai site-ul deja dedicat lor, decat sa livrezi trafic pe homepage la alt magazin cred ca ai rata de conversie mult mai buna cu ei.
Pe afiliat cred ca il intereseaza prea putin ce fac ei acolo si cum se inteleg, pe mine si cred ca pe majoritatea ne intereseaza sa ne primim banii pentru care am muncit, iar cand tu amani platile sau nu le mai platesti deloc imi dau seama cam ce iti doresti de fapt.
Reteaua are cea mai mare vina aici, afiliatii au contract cu reteaua nu cu advertiserii. 2Parale trebuia sa-si asume pierderea si sa plateasca afiliatii... pentru ca din acest motiv iau un procent urias la fiecare comision al afiliatilor.
Advertiserul doar profita de o situatie gestionata prost de 2Parale, pentru ca i-a avantajat prea mult in detrimentul afiliatilor. Cand le lasi mana libera sa proceseze comisioanele si dupa cateva luni, inevitabil mai iei si teapa.
@tetele - ceea ce vrea sa spuna pe scurt LensFlare este ca 2Parale nu gestioneaza prea bine situatile de genul acesta desi au ceva experienta in spate la acest capitol. La Profitshare deocamdata lucrurile sunt ok din acest punct de vedere.
@LensFlare, tu ai contract cu 2parale? Daca da, ai citit cu atenti ce scrie in el?
@Dragos, ti-as fi pus aceleasi intrebari...... dar raspunsul tau este cunoscut deja.
Daca te duc in piata cu 3 saci de castraveti si doi de rosii, vine cineva si ti le ia dar nu-ti da banii.... Ce faci? te duci la administratrul pietei sa-i ceri banii???
E cam rudimentar exemplul, dar cam asa se intampla lucrurile.
@Octav, in concluzie 2Parale profita de afiliati? Cam asta e ideea... Cum am spus si in mesajele anterioare, vroiam sa punctez ca Profitshare platesc comisioanele si recupereaza de la advertiseri, banuiesc ca au un sistem bine pus la punct. La Profitshare orice comision aprobat este platit in data de 5, nu e ca la 2Parale, astepti 2 luni dupa aprobare si alte 2 luni sa-si schimbe statusul in "platit". Sistemul e un pic diferit, din punctul meu de vedere e mai bine la Profitshare (momentan).
@Mihai Petroff, negativ pentru ce? :) Esti chiar amuzant in cutia ta ingusta acolo...