@eRwin - tarziu bagi de seama. Welcome to the dark side! Vezi ca mai sunt si alte magazine care au redus com. la aceasta categorie. Cum zice si LensFlare, incearca Flanco sau PCFun, eu incerc in alta retele :)
Versiune printabilă
@eRwin - tarziu bagi de seama. Welcome to the dark side! Vezi ca mai sunt si alte magazine care au redus com. la aceasta categorie. Cum zice si LensFlare, incearca Flanco sau PCFun, eu incerc in alta retele :)
Din păcate încrederea cumpărătorului, dar mai ales obișnuința de a cumpăra în cazul acestor magazine, nu este la fel de mare ca în cazul eMAG. Promovez, lumea intră, dar nu cumpără.
E normal. TV-ul îl schimbi odată la 10 ani. În cazul telefoanelor, 80% dintre cei cu smartphone, și le schimbă din 2 în 2 ani.
@ClaudiuB, erwin
Televizoarele se vand foarte bine, mai ales daca te axezi un pic ele. Daca promovezi laptopuri sau telefoane, tablete samd, firesc, clientul este orientat pe achizitia altor categorii si atunci poti castiga doar din recurenta sau si alte produse vandute.
@all
Comodo intra in Profitshare cu niste comisioane tare faine ;)
Cei de la Profitshare au spus ca vor plati ei comisioanele in cazul in care advertiserul da teapa.
Cel mai indicat ar fi sa puna o perioada maxima (de bun simt) in care advertiserul sa proceseze comisioanele, 30 de zile cred ca e mai mult decat suficient.
lasa procesatul , ele sunt aprobate, e vorba ca nu platesc
Pai din moment ce plateste Profitshare nu vad unde e problema, mai ales pentru cei care i-au promovat in trecut si pot muta link-urile.
Au iesit din 2p fara sa mai plateasca comisioanele afiliatilor si acum ce vor, sa mai avem incredere in ei? Ce gluma buna, poate sa dea comision si 100% si tot nu ii mai promovez!