Tu esti vinovat ca nu citesti blogul profitshare ca sa afli ca ei sunt cei mai mari si mai tari
Versiune printabilă
Iti inteleg frustrarea referitor la lipsa de statistici per click/sale individual si am incercat sa o prioritizez, in acest moment este in curs de implementare. Vor mai urma dupa aceasta implementare imbunatiri succesive pe partea de raportare.
Stiu ca se implementeaza destul de lent sugestiile pe care le-ati transmis insa majoritatea sunt in curs de implementare si urmeaza a fi lansate. A fost o perioada ceva mai agitata ca urmare a tot ce a insemnat transferul spre noua platforma.
Am rugamintea ca in momentul in care aveti o propunere de imbunatire sa o transmiteti pe canelele potrivite, astfel incat sa cer prioritizari in functie de cereri venite de la advertiseri.
Ceva mai aproape de launch este motivarea anularii tuturor comisioanelor (daca este cazul), pentru advertiserii care proceseaza comenzile manual deja acest sistem de motivare anulari este lansat. De asemenea, prin click pe semnul intrebarii de la fiecare comanda, vedeti absolut toate modificarile aduse produsului (ex: produs adaugat sau anulat pe comanda, cand a fost comanda aprobata/anulata sau alte modificari de status).
In alta ordine de idei, referitor la problema raportata mai devreme, am confirmarea ca nu a fost afectata inregistrarea de comisioane, cookies si ca exista toate inregistrarile.
Datorita unor probleme de sanatate, in ultimele zile n-am putut sa stau in fata calculatorului atat cat ar fi fost nevoie pentru a urmari atent actualul fenomen. Nici acum nu pot sta mult, dar incerc sa arunc o privire... Se pare ca s-au facut ceva modificari in sitemul de tracking. Inca nu-mi e clar, dar modificarile exista. Inainte de a incepe cu scenariile, as dori sa va intreb care este, in cazul vostru, situatia comisioanelor pentru ultimele trei zile (1, 2 si 3 octombrie)? Eu nu am comisioane, dar cineva trebuie sa aiba... Ma intereseaza inclusiv daca aveti comisioane inregistrate pe alt produs decat cel pe care s-a dat click-ul.
Multumesc!
Hai sa vedem daca mai e vreunu` care sa inregistreze comisioane :D
Eu am cateva comisioane, sunt si pentru produse din alte categorii fata de cele pe care s-a dat click-ul. Am cerut aseara si cateva explicatii la suport. Eu sper ca va fi si o a treia regularizare, altfel septembrie se va dovedi o luna sub asteptari.
Interesant faptul ca imi zice de ce e anulat comisionul.
Dar "comision respins" nu e un motiv bun.
"clientul a anulat comanda" e ok.
am vazut pe facebook , dar nu-i mai crede nimeni
sters