Felicitari. Asteptam numai vesti bune de la Sorin.
Versiune printabilă
Felicitari. Asteptam numai vesti bune de la Sorin.
Felicitari pentru noul job! Ce presupune acest post?
multumesc de felicitari.
nu sunt eu acea persoana din articolul mai sus mentionat:).
@irealx: bineinteles ca nu toata suma este profit. Profitul insa depinde mult de implicare si cat de bine iti faci treaba. Iti pot spune sigur ca daca nu muncesti, acesta scade :D
Este acelasi "tip" care a castigat in urma cu o saptamana la Altex in urma generarii de vanzari de peste 1 milion de lei.
Din punctul meu de vedere impreuna cu Claudiu daca nu cumva sunt cei mai buni, sunt cu siguranta printre cei mai buni afiliati din Romania. Din cate stiu este prieten cu Claudiu, deci vor face echipa buna.
Is freaky. Cum vine asta, muncesti de rupi ca afiliat, ajungi printre cei mai buni si pac apare o oferta de nerefuzat si treci baricada. Anunturile astea ma fac sa nu mai imi doresc sa ajung chiar asa sus ca nu se stie cand primesc oferta si se duc visurile mele de a fi super-mega-afiliat :D
O scurta recapitulare ca sa ramana in arhiva:
Serban Cristian - din 2012 afiliat manager la Altex
Claudiu Farcas - din 2013 project manager Profitshare
Roxana Nistor - din 2013 afiliat manager la evomag
Marius Morariu - din 2013 afiliat manager la Bioportal
Sorin Vlaicu - din 2013 Community manager la Profitshare
Din ce stiu mai sunt cativa colegi de forum care au cochetat sau inca mai sunt implicati ca manageri/generali sau doar axati pe afiliere, insa nu ii stiu pe toti pe de rost si nu mai stau acum sa sap. Daca ii stiti cred ca ar fi util sa-i mentionati sa avem o lista cat mai completa.
Ce presupune job-ul de community manager?
Bravo Sorine!
Poate ii trezesti la realitate cumva pe astia din PS. Ar fi ceva de vis :D
Pe mine s-ar putea sa ma gasiti peste cateva luni aff manager la alt magazin. Rolul meu principal e sa dau un start si sa invat advertiserul ce sa faca mai departe. Nu cred ca ma voi lega prea mult de un singur loc, cel putin nu cred asta :)
Am fost consultant si la alt advertiser inaintea Bioportal dar pentru scurta vreme. Am gandit doar startul si restul il fac ei. Sper sa fie muncitori :D