nu stiu al ce te ai uitat tu, fraza de mai sus e copy paste de la cei care au avut reclama pusa, nu e afirmatia mea.
Versiune printabilă
Sincer baieti, voi chiar nu invatati nimic din trecut? Doar la asta-i bun trecutul. Nu poate fi schimbat dar ai ce invata din el :)
@Marius, eu in momentul cand am vazut acele bannere speciale de BF la respectivii pe site m-am uitat la link-uri si nu erau generate prin profitshare, totusi nu am verificat daca era cumva vreun redirect.
NU face emagul d-astea :D
Oameni cu experienta Experienta de Black Friday 2013 a lui Dragos Bunea
nu inteleg in ce va cramponati... oamenii au fost platiti sa afiseze campania respectiva, iar suma a fost gandita sa nu fie + eventualele comisioane.
sunt multe cazuri in care accepti o suma fixa sigura decat sa astepti loteria comisioanelor.
Frumoase vanzari Dragos, felicitari!
Felicitari. Cu cat vinzi voucherul? :)
Multumesc pentru felicitari!
@vlad7 - n-am primit inca nici un voucher, din ce stiu abia dupa 15 decembrie se va afla clasamentul final - se asteapta procesarea comisioanelor.
Eu am intrebat pentru ca am gasit linkuri de afiliere pe wall-street
wall-street.ro/special/romania-comertului-online/157587/black-friday-2013-flanco-facut-publica-lista-ofertelor-de-black-friday.html
wall-street.ro/articol/New-Media/157558/black-friday-2013-lista-magazinelor-participa-sarbatoarea-reducerilor-vinerea-aceasta.html
@Dragos - Stiu ca dupa 15, glumeam cu voucherul. Voiam doar sa spun ca mai mult ca sigur vei lua unul.
Ma clasez si eu in cei 46, totusi departe de sume precum cea din articol.
Ca fapt divers, mai remarca cineva o procesare foarte greoaie a comisioanelor? De vineri mi s-au actualizat o data sau de doua ori, cu toate ca mai aveam comisioane in asteptare si de dinainte de BF.