Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: 2 parale

Vizualizare arbore

sradu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit Raspunsuri

Buna,

Radu here de la 2Parale.

In primul rand e greu pentru noi sa urmarim toate forumurile. Exista eAfiliati unde urmarim tot, Contact, Ticketing, Twitter. Exista o gramada de canale si lumea care ne-a intrebat stie ca raspundem cat putem de repede. Cineva a trebuit sa imi trimita acest link.

Nu am primit nici un request de la danielu.ro, ar fi OK intai sa ne intrebati pe noi.

E simpla metoda de testare a clickurilor: dati click pe linkul 2Parale pus pe site-ul dvs. Daca s-a inregistrat totul e OK. Potrivirea clickurilor in siteuri o facem folosind Referer, cel mai sigur este sa va uitati la statisticile generale (din pagina Notificari) unde se foloseste codul afiliatului. (eu am vazut 2 clickuri acolo) De asemenea in cookies trebuie sa fie un cookie de la event.2parale.ro. Toate aceste informatii vi le-am fi furnizat daca ne-ati fi contactat.

Toti furnizorii au un cod actiuni de 2Parale integrat in serviciul lor in pagina de succes a unei vanzari. Validarea codului de actiuni o facem periodic la cateva saptamani, furnizorii nu stiu cand facem aceste teste. Comisioane se inregistreaza (s-a inregistrat si azi la Tuatara). Generarea codului unelte se face folosind userul logat. Daca s-a inregistrat un comision si afiliatul si furnizorul primesc un email, iar pe site se pot vedea detaliile exacte(click/vanzare).

Widgetul este Flash, nu este influentat de CSS. Va rugam sa ne trimiteti informatii (link, descrierea problemei) si incercam sa o rezolvam. Au mai fost niste probleme cu un conflict intre doua librarii care l-am rezolvat(nu era codul 2Parale de vina, dar am facut debugging si am gasit o solutie).

Speram ca itxpert sa ne ajute sa vedem care a fost problema in cazul lor.
    Ultima modificare făcută de sradu; 9th February 2009 la 19:19.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site-uri gen 2 parale
    De ibaldazar în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 27th July 2011, 16:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •