Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
Testeaza pe suma mici, lasa default lasetari initial. De ce sa platesti pe altcineva ...pare complicat dar inveti. Banui ca nu te arunci la mii de euro din prima. Eu am pus minimum bid pe click si am platit in avans vre o 60 de lei..si in cateva zile am vazut cam cum sta treaba. Evident sunt multe lucruri de invatatsi multe persoane care iti pot arata multe ..dar ..macar la inceput fa cateva teste sa inveti putin.
Daca iti vin clienti / vizite nu inseamna ca si storci maxim din serviciul si pretul pe care esti dispus sa-l investesti. O persoana care are cunostinte intr-un domeniu va fi in orice situatie mai capabila sa-ti ofere ce vrei decat una fara cunostinte.
Mai degraba esti atent la cel care iti face o campanie, ce si cum face, decat sa te apuci singur de facut experimente.

Nu stiu de unde concluzia asta ca oricine poate face orice fara pic de cunostinte si studii. Azi iti faci o campanie adwords, poimaine te apuci sa-ti construiesti o casa pentru ca ai vazut ca merge, raspoimaine platesti un expert sa-ti spuna ca n-ai tinut cont de niste notiuni elementare de termodinamica, mecanica si rezistenta materialelor iar grinzile ti se crapa si ca din cauza materialelor folosite te costa dublu intretinerea casei raportat la suprafata.
Macar nu-i mai influenta pe ceilalti daca asta este alegerea ta.