Caut persoana care se pricepe la adwords pentru setarea unei campanii pentru un site de service (hardware IT, tablete, laptop...etc). Astept oferte pe pm. multumesc
Versiune printabilă
Caut persoana care se pricepe la adwords pentru setarea unei campanii pentru un site de service (hardware IT, tablete, laptop...etc). Astept oferte pe pm. multumesc
Testeaza pe suma mici, lasa default lasetari initial. De ce sa platesti pe altcineva ...pare complicat dar inveti. Banui ca nu te arunci la mii de euro din prima. Eu am pus minimum bid pe click si am platit in avans vre o 60 de lei..si in cateva zile am vazut cam cum sta treaba. Evident sunt multe lucruri de invatatsi multe persoane care iti pot arata multe ..dar ..macar la inceput fa cateva teste sa inveti putin.
Salut,
Multumesc pentru sfaturi. Ideea e ca nu am timp sa ma ocup, ma ocup de afacerea cu service, sunt la inceput si nu imi permit deocamdata sa angajez pe cineva. In acelasi timp am nevoie si de clienti care sa imi vina din online.
Daca iti vin clienti / vizite nu inseamna ca si storci maxim din serviciul si pretul pe care esti dispus sa-l investesti. O persoana care are cunostinte intr-un domeniu va fi in orice situatie mai capabila sa-ti ofere ce vrei decat una fara cunostinte.
Mai degraba esti atent la cel care iti face o campanie, ce si cum face, decat sa te apuci singur de facut experimente.
Nu stiu de unde concluzia asta ca oricine poate face orice fara pic de cunostinte si studii. Azi iti faci o campanie adwords, poimaine te apuci sa-ti construiesti o casa pentru ca ai vazut ca merge, raspoimaine platesti un expert sa-ti spuna ca n-ai tinut cont de niste notiuni elementare de termodinamica, mecanica si rezistenta materialelor iar grinzile ti se crapa si ca din cauza materialelor folosite te costa dublu intretinerea casei raportat la suprafata.
Macar nu-i mai influenta pe ceilalti daca asta este alegerea ta.
Da, ai dreptate Kaa....deci este cineva dispus ?
Domnu Kaa,
Eu la PRIMA casa a mea am tocmit o echipa. Am zis ca eu am banii si ei sunt expertii si pot sa dorm linistit A iesit un ...kkt. Nu stiau nimic, s-a lasat cu nervi. La a doua, INAINTE, m-am documentat, am studiat, am vb cu unu altul. Si ...am invitat ALTI experti. Pe cale sa faca si ei prostii, dar le-am dat peste mana la fiecare miscare ca stiam toate normativele acum: ca plasa nu se pune decat intre doua gleturi , ca izolatia colo daca e facuta asa crapa..ca ..ca. Au iesit bombanind de la mine dar ..eu sunt multumit, rezultatul in timp se vede.
Ce sa fac domnu Ka, nu ma pot abtine, is banii mei ,la fel is banii lui Eugeno. Poate de aia ( cu modestie) mi-am frecat creierul cativa ani pe fiecare dintre urmatoarele diplome drept, medicina, informatica, design, managementul afacerii ( da mi-a si placut) . Nu trebuie neaparat sa construiesc cu mainile mela casa sau sa fac proiectul dar macar sa imi dau seama daca sunt tras in piept de contractanti sau cel platit de mine vorbeste prostii pe banii mei.
E o limita clara de la care imi declin competenta fata de expert, dar pana acolo, e de datoria fiecaruia sa se apropie cat mai mult de ea.
La firma am externalizat din servicii cam tot ce am putut, insa , stiu ce sa cer, stiu cand sa rup contractul pentru ca aia vorbesc balarii si imi vand gogosi.
PS ( ca mi-am intrat in mana) - si apoi care-i problema sa calculezi un consum energetic la o incinta...cand propunerea expertului ti se pare exagerata legata de necesarul energetic, tocmai pentru a-ti vinde un aparat supradimensionat ( termic si valoric) Iti faci calculul , ii dai peste nas si nu iei tzeapa si apoi ai si satisfactia ca s-a verificat micul tau audit energetic.
Domnu EUGENO - fa un test pe 50 de lei ( un pachet de smochine mai de calitate) , iti va prinde bine. Apoi..externalizeaza la un ..EXPERT.
Am sa incerc si asa...vad ce imi iese. multumesc
https://www.google.com/partners/
Plus ca cererea trebuia incadrata in marketplace, unde ai si sanse mai multe sa fie vazuta.