Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Problema cu Google Adwords

beatrice88 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    30

Implicit Problema cu Google Adwords

Pana si cei de la Google sunt neseriosi uneori....Am activat o campanie tipica cu 50 de ron cheltuiti ca sa primesc 200 de ron. Am introdus la setarea campaniei un cod promotional am efectuat plata cu 65 de lei ca sa ramana 52 de lei de cheltuit si ca sa vezi surpriza: azi va imi lasa mesaj: cont epuizat efectuati o plata. Bine bine, unde sunt aia 200 de ron? ca doar nu sunt idioata codul promotional l-am introdus. Si toata treaba dureaza de 2 zile, suma zilnica de chetuit fiind setata la 40 de ron, azi terminandu-se creditul alimentat de mine. Le-am dat si email am incercat sa intru pe chat cu ei degeaba. Am mai patit o chestie neplacuta cu ei cand chipurile dupa cardul cu care fac plati la ei aproape saptamanal nu au fost primiti banii. Imi explica o tipa de la relatii cu clientii ca banii au ramasi blocati intre banca si Google. Ca sa vezi o fi nins pe undeva intre BCR si Google si s-au blocat banii.....Si am solicitat sa mi se returneze banii si evident ca nu mi i-au returnat....Deja doua intamplari neplacute cu Google care imi dau de gandit.
    C'est la vie!

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Ai verificat daca voucherul era sau nu doar pentru conturi noi (sau nu mai vechi de2 saptamani) ? Daca l-ai primit tu prin posta, citeste atenta ce scrie acolo si vezi daca ai urmat corect pasii respectivi. Daca imi aduc bine aminte, 200 ron era valoarea totala disponibila pentru adwords, incluzand suma depusa de tine. De asemenea, ia in calcul ca decontarile nu se fac instant desi tie iti dispar banii de pe card, ei apar in evidenta bancii sub numele de "sume blocate".
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    30

Implicit

Codul promotional era pentru conturi noi iar suma de 200 de ron este oferita de ei dupa ce se cheltuie 50 de lei platiti de solicitant. Cat despre sumele blocate mi se pare aberant ca 10 saptamani sa iti fac tie Google plata sapatamanal sa nu existe probleme si intr-o saptamana sa se blocheze ceea ce ti-am platit.
    C'est la vie!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    30

Implicit

Ceea ce este si mai enervant e emailul de la ei : "Vă mulțumim că ați adăugat codul promoțional în contul dvs. Sunteți pe drumul cel bun. Nu trebuie decât să cheltuiți suma de 50,00 LEI, iar noi vă vom oferi un credit în valoare de 200,00 LEI pentru a atrage clienți pe site."
    C'est la vie!

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Voucherul l-ai "primit" online sau ti-a venit prin Posta ? Intreb pentru ca, din cate (mai) stiu, sunt vouchere valabile doar pentru US/CA si de aici si posibilitatea sa nu fie ok. Legat de partea cu blocarea sumelor, poate m-am exprimat eu gresit si ar fi trebuit sa spun "blocate spre decontare" sau "in asteptarea decontarii".
    Personal, niciodata nu am avut probleme cu platile catre Google asa cum ai avut tu ceea ce ma face sa cred ca este "local" si nu "global".
    Mai citeste odata (daca poti) ce scrie pe voucher, inclusiv data valabilitatii.
    --
    Si nu poti vedea in balanta ce suma s-a cheltuit in intervalul respectiv ? Daca ai dreptate, da-le rau peste bot si cere 400 ron
    Ultima modificare făcută de EHR; 4th October 2013 la 15:50. Motiv: postat intre timp
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    30

Implicit

Google AdWords
    asa fac eu rost de coduri promotionale si pana acum cu alocarea celor 200 de ron nu am avut probleme. In fine astept sa vad ce raspuns imi dau ca sunt tare curioasa
    C'est la vie!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema Reclama Adwords
    De pzoliweb în forumul Adwords
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd February 2012, 00:35
  2. problema campanie Adwords
    De jarrel în forumul Adwords
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th November 2010, 12:22
  3. Problema AdWords
    De Clax în forumul Adwords
    Răspunsuri: 9