Pana si cei de la Google sunt neseriosi uneori....Am activat o campanie tipica cu 50 de ron cheltuiti ca sa primesc 200 de ron. Am introdus la setarea campaniei un cod promotional am efectuat plata cu 65 de lei ca sa ramana 52 de lei de cheltuit si ca sa vezi surpriza: azi va imi lasa mesaj: cont epuizat efectuati o plata. Bine bine, unde sunt aia 200 de ron? ca doar nu sunt idioata codul promotional l-am introdus. Si toata treaba dureaza de 2 zile, suma zilnica de chetuit fiind setata la 40 de ron, azi terminandu-se creditul alimentat de mine. Le-am dat si email am incercat sa intru pe chat cu ei degeaba. Am mai patit o chestie neplacuta cu ei cand chipurile dupa cardul cu care fac plati la ei aproape saptamanal nu au fost primiti banii. Imi explica o tipa de la relatii cu clientii ca banii au ramasi blocati intre banca si Google. Ca sa vezi o fi nins pe undeva intre BCR si Google si s-au blocat banii.....Si am solicitat sa mi se returneze banii si evident ca nu mi i-au returnat....Deja doua intamplari neplacute cu Google care imi dau de gandit.

Răspunde cu citat