Am creat o campanie google adwords tip "image ad" si am incarcat un banner dimensiunea 728x90 dar nu mi-l afiseaza. Bannerul l-am uploadat cu succes si imi apare activ. Max CPM am setat la 3$. Stie cineva care este problema? E prea putin 3$?
Am creat o campanie google adwords tip "image ad" si am incarcat un banner dimensiunea 728x90 dar nu mi-l afiseaza. Bannerul l-am uploadat cu succes si imi apare activ. Max CPM am setat la 3$. Stie cineva care este problema? E prea putin 3$?
Ai cumva cuvinte interzise in pagina in care nu iti este afisat ? Era un post pe aici cu lista acestora...
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
e vorba de adwords nu adsense, bannerul meu nu il afiseaza pe alte situri, am creat si o campanie CPC care merge bine, dar cea cu reclama de tip banner nu mi-o afiseaza
Scuze. Am crezut ca e vorba de un banner adsense care nu se afiseaza.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Dureaza mai mult pana cand sunt acceptate bannerele - nu au acelasi regim ca si textele. Tine-l sub observatie, intre timp da si un mail la support.
Depinde si de cuvintele care alcatuiesc contentul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)