pfff, asta e buna. iti dai seama ca sunt imbecili care inca incearca sa fraudeze clickurile de la adsense?![]()
pfff, asta e buna. iti dai seama ca sunt imbecili care inca incearca sa fraudeze clickurile de la adsense?![]()
keep dreaming...
Eu m-am ferit ca de dracu de asa ceva si tot am luat ban si ala posteaza pe forum public sa faca schimb de clicksSi nu 1-2, 100! Vai vai.
apoi apar pe forum si plang ca Google is not fairthe bnaned mee omg :eek: what should i dooo?
Pai eu stiam ca daca cineva iti da click pe mai mult de x reclame, esti pasibil sa iei ban. Cat de cretin poti sa fii sa ceri sa iti faca click cineva pe 100 de reclame?!
astia sunt chiar idioti cu click-urile lor. Revenind la problema lui Nosfer cred ca asta ar fi explicatia. Daca are un bounce rate mare, multi dintre vizitatori nu stau nici macar 5-10 secunde pe site. Iar din cate stiu eu, nu sunt contorizate ca impresii acele vizite. Nici macar trafic.ro nu contorizeaza respectivele vizite. In schimb pe awstats apare toate, chiar daca a stat 1 secunda. Pana la urma cred ca e normal sa nu fie contorizate, pentru ca nimanui nu-i trebuie vizitatori care sa stea 1-5 secunde pe site. Poate doar daca ai fi interesat sa vinzi un astfel de site domeniu + continut. Insa nu prea mai sunt cumparatori care sa inghita galusca asa de usor si verifica bounce rate-ul.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
ba le contorizeaza.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)