si eu am aceeasi problema. pe un blog pe care am adsense mi l-au depistat robotii ca fiind spam si astept sa-l deblocheze... credeam ca asta e problema, dar acum vad ca mai sunt si altii cu aceelasi of...
si eu am aceeasi problema. pe un blog pe care am adsense mi l-au depistat robotii ca fiind spam si astept sa-l deblocheze... credeam ca asta e problema, dar acum vad ca mai sunt si altii cu aceelasi of...
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
sunt multi care au problema asta..mai ales pt WU payments...nu e motiv de ingrijorare, dar mi-e cam o sa primim banii astia luna viitoare, am un feeling![]()
Eu nu inteleg de ce ne mai afiseaza in conturile Google Adsnse, mesajul "Eroare tehnică la plata prin depozit - contactaţi Asistenţa AdSense." din moment ce mai mult de 95% dintre noi au afisat acel mesaj in cont.
Daca primeste cineva vreun raspuns de la ei sau afla ceva cat de cat oficial, sa posteze aici, eu am vorbit cu 6-7 oameni din Ro si toti au aceiasi problema, inclusiv eu...
Confirm si eu. Slava cerului ca nu stau in banii aia.
la mine s-a facut plata normal ca si pana acum,prin WU
Cine stie care sunt criteriile dupa care au selectat pe cine amana... asteptam un raspuns oficial. Sa inteleg ca au patit-o si altii, si in lunele anterioare..
In orice caz nu are legatura cu suma, stiu cazuri concrete cu sume total diferite, daca a mai patit cineva asa in trecut, cum s-a rezolvat ?I-a primit la gramada luma care a urmat ?
Si eu am aceeasi problema. Le-am scris, dar n-am primit inca raspuns.
Raspuns primit azi dupa ce le-am dat mail
Nota: Mi-a disparut aia cu "error"Thank you for your email.
There was a technical issue with uploading your Western Union payment as
reflected by the 'Western Union technical error - earnings credited back'
line on your Payment history page. The amount of your payment has been
credited back to your account and will be included in the next payment
cycle.
I have forwarded the information you provided to our engineering team for
further investigation. Thanks for your patience, and please let me know if
there's anything else I can help you with in the meantime.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)