Rezultate 1 la 10 din 142

Subiect: Raportare Incalcare Adsense

Afișare hibrid

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Ma baieti, in timpul in care va certati puteati face un ban pe net

Cat despre adsense, mai devreme sau mai tarziu tot te descopera daca faci magarii, ca te paraste unul, ca nu. Ba te mai si baneaza fara sa faci magarii, sau fara sa te anunte ce magarii ai facut, ca poate le-ai facut neintentionat.

Am mai zis chestia asta pe forum: sa nu ramanem blocati pe AdSense..nu e buricul pamantului si nu e cea mai buna metoda de monetizare pentru toate site-urile. Nu va puneti toate ouale in acelasi loc ca daca se sparg, riscati sa ramaneti fara papa (din proprie experienta).

Iulian00 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd May 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    184
    Putere Rep
    35

Implicit

Threadul era despre site-urile care incalcau TOS-ul (cu nesimtire sau nu).
    In general publisherii romanii au de pierdut din adsense din cauza site-urilor de genul asta, ptr. ca oricum avem "bad reputation" ca si tara, ca si romani, iar ei vin si mai pun benzina pe foc .
    E o parere personala, de la intrarea oficiala Google Adsense in Romania parca si modul de a ne trata si de a rezolva anumitele probleme aparute parca a scazut.
    Am cerut o re-emitere de cec (cand inca nu era introdus WU) iar la o luna si ceva nu aparea in cont cum ca cec-ul a fost oprit si banii creditati inapoi in cont. Le-am trimis un e-mail, mi s-a raspuns ca in maxim o saptamana se va rezolva, la 3 saptamani dupa respectivul e-mail cec-ul nu aparea ca a fost oprit. Le-am trimis iarasi e-mail si nu am mai primit vreun raspuns. Am mai trimis un e-mail dupa o saptamana, nu am primit nici un raspuns dar intr-un final a aparut cec oprit si bani creditati inapoi.

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Ma baieti, in timpul in care va certati puteati face un ban pe net

Cat despre adsense, mai devreme sau mai tarziu tot te descopera daca faci magarii, ca te paraste unul, ca nu. Ba te mai si baneaza fara sa faci magarii, sau fara sa te anunte ce magarii ai facut, ca poate le-ai facut neintentionat.

Am mai zis chestia asta pe forum: sa nu ramanem blocati pe AdSense..nu e buricul pamantului si nu e cea mai buna metoda de monetizare pentru toate site-urile. Nu va puneti toate ouale in acelasi loc ca daca se sparg, riscati sa ramaneti fara papa (din proprie experienta).
    Ultima modificare făcută de Iulian00; 9th March 2008 la 02:38.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Raportare la google
    De leandrud în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th September 2009, 18:36
  2. incalcare TOS?
    De mamulea în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th May 2008, 14:32
  3. Incalcare TOS?
    De alin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2