Nu fura din buzunarul americanilor ci din buzunarul romanilor, buzunarul publisherilor care vor sa faca ceva din google adwords.
Nu cred ca se bucura google la 100-200-1000 hai 10000 sau 100.000 de dolari, cum am mai spus, la bugetul care-l are, la banii cu care cumpara site-uri, etc.
Inca ceva .... "noi" cum spui tu, nu intram pe forumuri si injuram si ne demonstram cei 7 ani care-i avem (sau nu) de acasa. "Noi" nu amenintam pe forumuri si nu suntem "mari si tari" in fata unui monitor.
Loseri ? De ce ? Ca vrem sa facem un bine si ca incercam sa ne ajutam noi intre noi ? Nu cred.
Incapabili ? De ce? Pentru ca noi primim banii luna de luna, fie ei 100 fie ei 400 fie ei 1000 de dolari sau euro, iar cei care fac ceea ce fac nu ?
Ca nu e cineva de pe forum, ca nu e vreo cunostinta, dar din multitudinea de utilizatori google adsense si google adwords fii sigur ca tot timpul va exista cineva care sa dea un report sau va lua chiar google masurile necesare impotriva unor site-uri ca cele de mai sus.

Răspunde cu citat

(vedeti poza atasata), este vorba despre unul din administratorii radiofly.us (DjMarius).