Pagina 10 din 15 PrimulPrimul ... 89101112 ... UltimulUltimul
Rezultate 91 la 100 din 142

Subiect: Raportare Incalcare Adsense

Iulian00 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd May 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    184
    Putere Rep
    35

Implicit

Nu fura din buzunarul americanilor ci din buzunarul romanilor, buzunarul publisherilor care vor sa faca ceva din google adwords.
    Nu cred ca se bucura google la 100-200-1000 hai 10000 sau 100.000 de dolari, cum am mai spus, la bugetul care-l are, la banii cu care cumpara site-uri, etc.
    Inca ceva .... "noi" cum spui tu, nu intram pe forumuri si injuram si ne demonstram cei 7 ani care-i avem (sau nu) de acasa. "Noi" nu amenintam pe forumuri si nu suntem "mari si tari" in fata unui monitor.

Loseri ? De ce ? Ca vrem sa facem un bine si ca incercam sa ne ajutam noi intre noi ? Nu cred.
    Incapabili ? De ce? Pentru ca noi primim banii luna de luna, fie ei 100 fie ei 400 fie ei 1000 de dolari sau euro, iar cei care fac ceea ce fac nu ?

Ca nu e cineva de pe forum, ca nu e vreo cunostinta, dar din multitudinea de utilizatori google adsense si google adwords fii sigur ca tot timpul va exista cineva care sa dea un report sau va lua chiar google masurile necesare impotriva unor site-uri ca cele de mai sus.

Citat Postat în original de djmarius Vezi Post
    aa inca ceva ... stii cine are de castigat la toata prostia asta ? google.... atata timp cat cineva da click pe site la tine ... el ia banii de la advertiseri ... tie iti da suspend/ban si tu nu iei nimic... dar google le ia banii la advertiseri ... in fine... voi nu va dati seama ce faceti .... incapabili si loseri cum am mai zis...

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Ce bine ai zis-o cu furatul !
    Si e clar , djmarius face parte din categoria romanilor care stau si se uita ca prostii atunci cand se petrece o talharie, care nu fac nimic cand unuia din tramvai i se fura banii sau cand altul este omorat in bataie pe strada. Sau mai grav, poate chiar el este unul din cei care savarseste aceste infractiuni.

Sa le fie rusine tututor celor care continua sa fie nepasatori la neregulile din jurul lor.

Am raportat si ultimile site-uri prezentate anterior. Sper sa faceti la fel si voi

djmarius este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th March 2008
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

MariusISP .... daca tu vezi un tigan ca fura in tramvai ce faci ma ? nu`mi zice ca te duci si ii dai doi pumni si il pui jos ... ??? hai sa fim seriosi .... numa gura de tine.... pe net esti cel mai smecher si .... cunosc ca tine .... deci .... tu incerci s a dai un exemplu pozitiv... te inteleg... iti faci dusmani ... atata tot.

pt Iulian00 - daca imi zici tu un publisher din romania cu keyword " Forex " esti cel mai tare.... asa ca taci ca esti praf.

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    37

Implicit

o placere sa citesti seopedia in ultimul timp...
    moderatorii nu ar trebui sa inchida asa ceva de la primul post??
    nu era clar unde se va ajunge?

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd May 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    184
    Putere Rep
    35

Implicit

Nu ar trebui sters ci moderate,sterse unele threaduri .

djmarius whatever, nu ma cobor la un asemenea nivel si nu am de gand sa ma cert pe forumuri.
    Doar atat am de spus : primerank.net/ - Phorum.ro , promovare, nu gluma.
    Vezi profilul: djmarius
    GTop.ro :: Căutare

Pagina profil a lui DjMaRius pe Netlog

Se pare ca site-ul joculetze.us este tot al lui djmarius. Aceiasi problema cu reclamele AdSense........

Daca ai avea o atitudine civilizata, cooperanta, nu sa intri si sa iei majoritatea userilor de pe un forum, o comunitate, la 11 metrii, cred ca ai avea o alta reputatie si probabil ai avea ceva de castigat sau invatat..... nu crezi ?
    Ultima modificare făcută de Iulian00; 9th March 2008 la 01:27.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th March 2008
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

ooo da! eu sunt ala... cum ziCi tu ! in fine ... auzi cik sa ma cobor la nivel ... deci m'ati spart astia cu .... inteligenta voastra si etc... tot ... praf !

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd May 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    184
    Putere Rep
    35

Implicit

Daca esti asa sigur pe tine si iti permiti sa iei la 11 metri o gramada de useri, sa ii jignesti, de ce la 5 minute dupa ce am spus ca joculetze.us e site-ul tau, ai pus reclamele AdSense corect?Trebuia sa le fi lasat cu "Ads by Google" ascuns, cum erau.
    Imagini atașate Imagini atașate

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd May 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    184
    Putere Rep
    35

Implicit

Nu stiu daca este aceiasi persoana, dar daca este, frumoasa atitudine dupa ce ne jigneste si injura (vedeti poza atasata), este vorba despre unul din administratorii radiofly.us (DjMarius).

Aici chiar am incheiat discutia cu DjMarius, nu vreau sa ma cert, nu vreau sa acuz si nu vreau sa se ajunga la chestii de genul catorva posturi inainte.
    Nu vreau si eu sa o transform totul intr-o chestie personala si nu am nimic personal cu nimeni ci m-a deranjat faptul ca m-a jignit si felul in care mi-a vorbit.

Am sters id-ul pentru ca nu vreau sa fiu acuzat ca fac publica adresa personala de e-mail.
    Imagini atașate Imagini atașate
    Ultima modificare făcută de Iulian00; 9th March 2008 la 02:22.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th March 2008
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

foarte bine !! am scapat , mai trebuie sa ma cauti. Saracu'... oricum tu esti unul dintre acei oameni care stau pe net inutil. Turnator ... loser ...

realDjm Guest

Implicit

Va rog sa stergeti posturile despre mine ( Iulian00 ) si sa banati userul djmarius. Se foloseste de personalitatea mea.

Pagina 10 din 15 PrimulPrimul ... 89101112 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Raportare la google
    De leandrud în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th September 2009, 18:36
  2. incalcare TOS?
    De mamulea în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th May 2008, 14:32
  3. Incalcare TOS?
    De alin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2