Care platesc mai bine la "cost per click" ?
Si care este limita de payout la neogen ? 100$?
Care platesc mai bine la "cost per click" ?
Si care este limita de payout la neogen ? 100$?
Neogenul ofera 5 (minim) eurocenti / click , am avut si click-uri mai bine platite decat 5 euro centi iar textad ofera 2.5 eurocenti / click iar la textad doar 1 Click / ip / zi este considerat valabil restul nu sunt platite.
Limita la neogen este 30 de euro la fel ca si la textad.![]()
Si cum plateste neogen? Prin card?
... si ar mai fi de adaugat ca la neogen s-ar putea sa stai sa dai telefoane ca sa iti trimita banii. Si nici asta s-ar putea sa nu fie de ascuns. Eu m-am lecuit total de neogen.
Depinde.....nu stiu de cine sau de ce depinde, dar eu nu am avut probleme cu platile, doar in luna decembrie au intarziat cu vreo 3 zile cu o plata peste termenul acela de 30 de zile, in rest am primit platile in acel termen de 30 de zile, uneori la 3-4 zile alteori chiar in 30 de zile.
Cel putin la mine in ultimele 2 luni Google Adsense.....e inferior neogen.........la 450-500 de click-uri la google abia am facut 15 dolari.... iar la neogen am in medie 300 de click-uri pe zi
Trebuie sa astept mult pana mi se accepta siteul?
Cateva zile lucratoare, mie de regula un site nou mi-l aproba in maxim 2 zile lucratoare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)