Se permite ca pe aceeasi pagina a unui site sa fie si reclama textad si reclama adsense???
Va multumesc!![]()
Se permite ca pe aceeasi pagina a unui site sa fie si reclama textad si reclama adsense???
Va multumesc!![]()
Nu e voie sa pui AdSense cu orice reclama de tip "contextual text ad", adica, virgula, care isi afiseaza continutul in urma unei analize a ce este pe pagina.
Daca te referi la "http://textads.biz" (care nu merge momentan) eu stiu ca nu sunt contextual, dar seamana foarte mult cu AdSense. As zice totusi ca le poti folosi, daca nu sunt contextual.
dar adsense + neogen merge ?
Cica ar merge, am vazut chestii de-astea pe site-uri, da sa nu semene unele cu altele, ca format, culori, sa fie o distinctie intre ele.
Da pan sa lamuresti problema si din alte surse, n-ar fi mai bine sa mai scrii cateva articole sau pagini? ca stii cum e problema cu traficul...
da un mai la google, de obicei sunt politicosi si raspund. sau mai cauta un pic prin tutorialul adsenes, sigur vei gasi.
cerna:
adsense+neogen merge
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)