Salut. Am facut o cerere de plata prin cec pe 26 Noiembrie 2007. Pana acum n-am primit nici un semn. Sa fac reissue request sau sa mai astept ? La voi cam in cat timp ajunge cecul ? Multumesc.
Salut. Am facut o cerere de plata prin cec pe 26 Noiembrie 2007. Pana acum n-am primit nici un semn. Sa fac reissue request sau sa mai astept ? La voi cam in cat timp ajunge cecul ? Multumesc.
Dupa cate stiu eu in maxim 1 luna iti cam ajunge, dar acum, cu nebunia de sarbatori ar fi explicabila intarzierea. Eu zic sa mai astepti pana pe la mijlocul lunii si daca tot nu soseste sa bagi cererea de retrimitere.
La multi ani!
Fa o cerere de reemitere. La cecurile emise in perioada aceea au aparut mai multe greseli si nu esti primul care se plange ca nu i-a ajuns cecul.
Lucian
Stai linistit si mai asteapta. Oricum nu se vor pierde banii; eventual daca cec-ul a fost trimis si s-a pierdut pe drum, faci stop payment si reissue (ti-l anuleaza pe cel vechi si iti trimite unul nou)
Am avut o chestie asemanatoare cu un cec, nu de la Google:
-functionara de la banca mi-a pierdut pur si simplu cec-ul
-am facut reissue, am platit o taxa de 25 dolari si totul a fost ok - am primit al doilea cec, primul fiind anulat (evident cu 25 dolari lipsa)
In orice caz, stai linistit, banii nu se pierd. Eu mi-am trimis primii 100$ dar am uitat sa incasez check-ul si dupa 6 luni (sau pe acolo) banii mi-au fost bagati din nou in contul AdSense.
M-am linistit. Multumesc tuturor. Mai astept pana pe 10. Apoi fac reissue. Va tin la curent.Spor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)