Salut
Depinde foarte mult de ce site este vorba: atata timp cat site-ul tau e conform prevederilor din TOS, nimeni nu-ti va bloca contul de Adsense. Poti deschide un cont de adsense nou, numai sa nu fie pe acelasi nume cu cel banat
Salut
Depinde foarte mult de ce site este vorba: atata timp cat site-ul tau e conform prevederilor din TOS, nimeni nu-ti va bloca contul de Adsense. Poti deschide un cont de adsense nou, numai sa nu fie pe acelasi nume cu cel banat
Ultima modificare făcută de doro; 26th December 2010 la 13:17.
Am inteles,dar si adresa sa fie diferita?Ma gandeam sa fac trec pe cineva din familie...
Am trimis o cerere la ei poate am noroc sa imi activeze contul inapoi,treaba asta sa intamplat acuma cativa ani nici nu mai tin minte bine...inca ceva pot folosi un cont adsense pt mai multe siteuri de exemplu?De exemplu la un 300 de unici pe zi sa zicem,cat as putea sa castig lunar pe un site de anunturi?(stiu ca ar trebuii sa dau mai multe detalii,dar asa aproximativ o suma sa stiu daca se merita sa pun adsense)
Daca se milostiveste cineva, rog sa dati un semnal si cand binevoieste domnul Google sa ne transmita banii de pe luna ianuarie incoace. Ca eu am o imposibilitate de moment de accesare adsense.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)