Şi la mine a fost emisă!
Şi la mine a fost emisă!
emisa WU
Am si ridicat banii!
Dar a fost o chestie interesanta: ma asteptam sa primesc USD, dar am primit EUR (USD convertiti in EUR) la ghiseul bancii Credit Europe...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
eu am scris pă blog cum esti refuzat de tipa de la ghiseunu refuza sa-ti dea banii, ci altceva
![]()
Şi noi am scos şi ni s-a spus că de aici înainte primim euro..
Mie nu au vrut sa mi-i dea la Banca Transilvania ca erau trimisi pe numele ".. Ana Maria" si in buletin este "... Ana-Maria"
E prima ora cand patesc asta, insa acum suma a fost peste 1000 usd si probabil din cauza asta![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Mergi la alta banca, asa am patit si eu la raiffeisen la prima plata, am fost la romaneasca si nu au comentat nimic. Si pt urmatoarea plata vezi ca ai in cont la WU setup posibilitatea sa modifici felul in care ti-e scris numele.
Facilitatea asta nu exista pana acum, dar de cand a intrat WU in romania s-au lovit de birocratii nosti si au fost nevoiti sa o implementeze. Inainte trebia sa dai mail ca sa-ti modifice ei numele.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Un frumos cadou de la Google: 22 Dec - PIP
Probabil pe 24 o sa putem ridica banii![]()
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
dap, frumos din partea lor. Pacat ca scazut dolarul fara de luna trecut , dar daca stam sa ne gandim au fost perioade cand a fost si 2,3 ron un dolar
:)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)