acciobanu, data viitoare ia banii prin WU. E mai simplu![]()
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
De cacao sunt bancile romanesti, nu adsense. In orice tara cu apa calda te duci cu cecul si pleci cu banii pe loc. Numai la noi dureaza o luna. Iar la cecurile in euro dureaza 45 de zile. Ce draq or face 45 de zile nu stiu, cred ca se duce unul calare sa ia banii. Sau pe jos.
[/rant]
Iar privitor la expirarea cecurilor 3 luni e media la care expira. Da eu stiam ca alea adsense au valabilitate sase luni. Esti sigur ca nu ti l-a respins banca asa din principiu?
Ca asa au incerca sa-mi faca mie cu unul de Amazon, nu vroiau sa-l primeasca, ca e expirat, noroc ca in trecut am depus si mai vechi, asa ca am facut scandal, l-au primit si au intrat banii fara probleme.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
use WU .. payment in progress now.
da, presupun ca pe maine,poimaine maxim va fi gata
payment in progress 2![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
plata emisa![]()
am si io o intrebare.
Am ales plata prin Western Union.
Insa din cauza ca am fost plecat, nu am mai intrat pe net de 3 saptamani.
Am vazut ca mi-a aparut in cont "plata facuta" pe 24 iunie. Si mai jos, mentiunea:
Your payment is available for pick-up the day after the payment date above
Intrebarea mea... daca am intarziat, si nu m-am dus pe 24-25 iunie, mai pot sa-mi iau banii ? Luni suntem deja in 29 iunie, pot sa-i ridic atunci ?
Poti sa-i ridici in maxim 30 sau 45 de zile, nu mai stiu exact.
aaaa, da ?? perfeeeeeect![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)