Citat Postat în original de miealex Vezi Post
Eu nu inteleg ceva: de ce te cramponezi atat de AdSense? Da-i in pana mea Exista si alte programe care platesc la click. Bidvertiser, Yahoo, AdBrite ...
Nu vrea Google? Nu-i nici un bai! Daca ai trafic suficient go for it cu alte reclame.
Nu ma cramponez, dar nu mi se pare corect ceea ce fac ei. Sunt mii de site-uri de gen file sharing care afiseaza reclame adsense si s-au gasit ei ca tocmai eu sa nu pot afisa.

Foarte interesant este faptul ca nici macar nu am apucat sa-i dau drumu la site, deci nimeni nu a uploadat vreun fisier de pe urma caruia sa vina vreo plangere de la cineva pentru copyright.

Nici reclamele adsense nu au fost afisate vreodata, nici macar 2 secunde, deci nu au existat plangeri cum ca : "Site-ul este de file sharing, ce cauta reclame adsense pe e?"

Reggle.com, site-ul unui amic a fost si el banat (probabil pentru ca este si el roman) dar speedyshare.com sau megaupload.com afiseaza reclame incontinuare fara nici un fel de probleme (au trafic mare, sunt siguri mari si probabil ca nu sunt administrate de romani )

Ce pot sa faci ?.... Dont be evil !

P.S. Ma pot inscrie la Yahoo, chiar daca sunt din RO ? Nu cred...