Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 23 din 23

Subiect: Reclamele Google Adsense Nu Apar

BeFree este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    38
    Posturi
    215
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Michael Vezi Post
    De afisat reclame ai sanse 100% daca termenii adsense sunt respectati.
    Intrebarea putea fi pusa altfel:"ce sanse am sa scot bani din adsense cu site-ul respectiv"

Pai bani scoti indiferent de miile de site-uri din nisa ta, totul depinde de traficul pe care il ai pe site.
    Michael, mersi pentru raspuns, dar problema mea este ca cei de la Google NU imi dau voie sa afisez reclame adsense (cred ca sunt singurul din cel putin 2000 de astfel de site site-uri de gen file sharing care nu are voie sa afiseze reclame adsense.).

Site-ul a sarit de la 5 vizitatori pe zi la aproape 1000 pe zi...deci nu se pune problema de vizitatori..
    Ultima modificare făcută de BeFree; 23rd January 2008 la 13:37.

miealex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    4th March 2007
    Locaţie
    Bucharest - Romania
    Posturi
    210
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de BeFree Vezi Post
    Michael, mersi pentru raspuns, dar problema mea este ca cei de la Google NU imi dau voie sa afisez reclame adsense (cred ca sunt singurul din cel putin 2000 de astfel de site site-uri de gen file sharing care nu are voie sa afiseze reclame adsense.).

Site-ul a sarit de la 5 vizitatori pe zi la aproape 1000 pe zi...deci nu se pune problema de vizitatori..
    Eu nu inteleg ceva: de ce te cramponezi atat de AdSense? Da-i in pana mea Exista si alte programe care platesc la click. Bidvertiser, Yahoo, AdBrite ...
    Nu vrea Google? Nu-i nici un bai! Daca ai trafic suficient go for it cu alte reclame.
    Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti

BeFree este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    38
    Posturi
    215
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de miealex Vezi Post
    Eu nu inteleg ceva: de ce te cramponezi atat de AdSense? Da-i in pana mea Exista si alte programe care platesc la click. Bidvertiser, Yahoo, AdBrite ...
    Nu vrea Google? Nu-i nici un bai! Daca ai trafic suficient go for it cu alte reclame.
    Nu ma cramponez, dar nu mi se pare corect ceea ce fac ei. Sunt mii de site-uri de gen file sharing care afiseaza reclame adsense si s-au gasit ei ca tocmai eu sa nu pot afisa.

Foarte interesant este faptul ca nici macar nu am apucat sa-i dau drumu la site, deci nimeni nu a uploadat vreun fisier de pe urma caruia sa vina vreo plangere de la cineva pentru copyright.

Nici reclamele adsense nu au fost afisate vreodata, nici macar 2 secunde, deci nu au existat plangeri cum ca : "Site-ul este de file sharing, ce cauta reclame adsense pe e?"

Reggle.com, site-ul unui amic a fost si el banat (probabil pentru ca este si el roman) dar speedyshare.com sau megaupload.com afiseaza reclame incontinuare fara nici un fel de probleme (au trafic mare, sunt siguri mari si probabil ca nu sunt administrate de romani )

Ce pot sa faci ?.... Dont be evil !

P.S. Ma pot inscrie la Yahoo, chiar daca sunt din RO ? Nu cred...

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vi se incarca reclamele de la adsense :D ?
    De No_name în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th November 2008, 15:16
  2. Cum apar reclamele adsense
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th January 2008, 09:14
  3. De ce apar asa reclamele ?
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 14th October 2007, 12:48
  4. Nu imi apar reclamele Adsense